Bio Ethanol Haard
✓ Bio ethanol haarden voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Bio ethanol haarden
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 4

Met een bio ethanol haard de ultieme sfeer creëren

Een bio ethanol haard is een zeer geliefde sfeermaker. Daarom kun je hiervoor bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur. Zoals de naam al doet vermoeden, branden deze haarden op bio ethanol waardoor een rookkanaal niet nodig is. Dit draagt uiteraard bij aan de populariteit van deze sfeermakers. Maar behalve sfeer geeft dit type haarden ook volop warmte. De meeste exemplaren zijn daarbij voorzien van een regelbare brander zodat je altijd precies de juiste temperatuur kunt instellen. Kortom, door voor dit type sfeerhaard te kiezen maak je een keuze voor de ultieme sfeer met maximale functionaliteit.

Bij een bio ethanol haard is geen rookkanaal nodig

Een andere reden waarom veel mensen voor een bio ethanol haard kiezen is dat deze haarden zuivere en schone brandstof verbruiken. Je hebt daardoor geen rookkanaal in de vorm van een schoorsteen nodig want er wordt geen roet afgegeven. Toch is het wel belangrijk om goed te ventileren. Je creëert er immers vuur mee en vuur verbruikt zuurstof. Ook ontstaan er tijdens het verbrandingsproces afvalgassen. Met name CO2 (kooldioxide). Daarom raden we altijd aan om goed te ventileren wanneer je voor deze haarden kiest. Als je dit doet, beleef je er jarenlang plezier van.

De verschillende haardsoorten in ons assortiment

Bij Zitmaxx Wonen bieden we je een ruim keuzearsenaal aan de bio ethanol haard. Zo kun je op onze site eenvoudig selecteren of je voorkeur uitgaat naar een inzethaard of een vrijstaande haard. Daarnaast kun je eveneens kiezen voor een haard die als schouw is vormgegeven en diverse wandhaarden. Het ligt vanzelfsprekend aan jouw persoonlijke smaak wat de voorkeur heeft. Door ons veelzijdige keuzeaanbod weet je in ieder geval altijd zeker dat de gekozen bio ethanol haard perfect bij je interieur past. Wat wil je nog meer?

Terug naar boven