Bio Ethanolhaard wit 4114B Goya

Bio Ethanolhaard wit 4114B Goya
Gratis verzending
Vraag je kortingscode
  • Veilig betalen
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht

Bio Ethanolhaard wit 4114B Goya

Gratis verzending

Sfeerhaard Goya van Xaralyn wordt standaard geleverd met een ombouw van MDF gelakt in de kleur wit RAL 9010 en met een bio-ethanol brander 4114B. Dit revolutionaire product is een open haard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Deze brandvloeistof wordt gefabriceerd in Nederland. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren worden toegepast. De keramische branders geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat in feite niet de pure brandvloeistof zelf brandt, maar het gas dat ontstaat wanneer de brandvloeistof in contact komt met de lucht. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding waardoor het een compleet veilig en zuinig brandsysteem is met een grote, gele vlam. De Xaralyn Keramische brander is de veiligste in zijn soort en als enige geslaagd voor de ultieme kanteltest. De kiezels zijn optioneel.

Productinformatie
Merk
Xaralyn
Breedte
97 cm
Diepte
19 cm
Hoogte
65 cm
Haard type
Wandhaard
Brander
(bio-)ethanol
Vuurbeeld
Enkelzijdig
Materiaal
Hout
Retourneren
Binnen 30 dagen
Garantie
2 jaar
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 4 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan of kun jij de order kosteloos annuleren. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Bio Ethanolhaard wit 4114B Goya
anneke stelde de vraag:
"Geeft deze haard warmte? Mijn aannemer zegt dat mijn rookkanaal in zo'n slechte staat verkeert, dat een gas- of houthaard niet moet overwogen..."

Beste Anneke, Bio Ethanolhaard Goya wit 4114B geeft 2000 Watt warmte.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
M.L. Huisman stelde de vraag:
"is type Goya ook in een bredere uitvoering te verkrijgen, bijvoorbeeld 150 cm? m.vr.gr. "

Beste M.L. Huisman, Bio Ethanolhaard Goya is enkel leverbaar met een breedte van 97 cm. Er zijn wel staande haarden die breder zijn zoals bijvoorbeeld haard Santos van 130 cm breed. Ook zijn de inzets los te verkrijgen en kan je deze zelf inbouwen, zoals bijvoorbeeld deze Bio Ethanol inzet 8014LS.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
P Dekkers stelde de vraag:
"Is deZe haard ook in meerdere breedte te verkrijgen en heeft u een prijsindicatie hiervan en van de brandstof. Kan de haard E.v. Ook ingebouwd worden?"

Beste P. Dekkers, de ethanolhaard Goya wit 4114B is helaas niet breder leverbaar. De brandvloeistof die er in moet kost € 2,95 per CL100. Het is eventueel mogelijk om de haard in te laten bouwen.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren

Vraag je kortingscode

Op de vorige pagina heb je aangegeven een kortingscode te willen ontvangen voor het product Bio Ethanolhaard wit 4114B Goya.Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Vereiste velden

Terug naar boven