TV Meubels Mangohout

  • TV Meubels Mangohout voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie TV Meubelen Mangohout
Pagina
Product weergave 2 | 1
Pagina
Product weergave 2 | 1

Tv-meubels van mangohout

Iedereen wil in zijn woning wel een tv en bij deze tv heb je natuurlijk ook een mooi tv-meubel nodig. Dagelijks kijkt iedereen wel even tv en dan wil je natuurlijk ook een prachtig meubel om de accessoires in op te bergen. Of de coole gadgets juist te laten zien. Tegenwoordig zijn de tv-meubels van mangohout erg populair.

In het assortiment van Zitmaxx Wonen vind je diverse tv-meubels van mangohout. 

Duurzaam mangohout

Mangohout is een duurzame houtsoort die tegenwoordig vaak gebruikt wordt voor diverse meubelstukken. Wanneer er geen vruchten meer groeien aan de mangoboom mag het hout van de boom pas worden gebruikt. Mangobomen groeien in tegenstelling tot andere bomen erg snel. De boom wordt erg hoog en krijgt een dikke stam. Hierdoor is deze houtsoort erg fijn om te gebruiken in de meubelbranche. Duurzaamheid zal voor klanten steeds belangrijker worden en zo kunnen de klanten kiezen voor de mooie meubelstukken van mangohout. Elke boom heeft weer een andere structuur waardoor alle meubels ook nog eens allemaal uniek zijn. Het hout heeft een warme uitstraling, is sterk en heeft een fijne nerven. 

Laten zien of verbergen?

Er zijn verschillende keuzes wanneer je op zoek bent naar een tv-meubel. Wil je graag een kast die alles verbergt? Kies dan voor een dichte kast met deurtjes en lades. Zo kun je alle snoeren netjes opbergen. Ook kun je zo de apparatuur, dvd-speler en playstation opbergen achter één van de deurtjes. Wanneer je juist houdt van alle apparatuur wil je deze misschien juist wel graag laten zien. In dat geval kun je misschien beter kiezen voor een open kast. Zo kun je alle gadgets die jij in huis hebt aan iedereen laten zien. 

De collectie van Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen heeft een diverse collectie van tv-meubels van mangohout. Zo zijn er bijvoorbeeld meubels van Yentle die dienen als tv-kast, maar die je ook kunt gebruiken als dressoir. De kasten zijn iets hoger, er kunnen spullen in worden opgeborgen maar ook op worden gezet ter decoratie. Verder zijn er de open, stoere kasten van Eleonora Meubelen en dichte kasten van Yzze. De dichte kasten zijn verkrijgbaar met lades, deurtjes en open vakken.

 Dus zoek jij nog een mooi, uniek en duurzaam tv-meubel voor onder jouw tv? Kom eens kijken bij de collectie van Zitmaxx Wonen in Ter Aar.

Recent door jou bekeken

Tv-meubels in alle soorten en maten

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat iedereen wel één of meerdere tv’s in zijn woning heeft. Vaak kijken mensen na een lange dag werken of studeren graag nog even tv om lekker te ontspannen. Voor deze tv heb je natuurlijk ook een mooi tv-meubel nodig om de tv op te zetten. Ook al hangt jouw tv aan de muur is het alsnog erg handig om hieronder een tv-kast neer te zetten. Het assortiment van tv-kasten is bij Zitmaxx Wonen erg groot. Er is voor ieder wat wils. Kom eens bij ons langs om de verschillende opties te bekijken.

Wat past bij jouw interieur?

Tv-meubels zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Kijk eerst goed naar de grootte van jouw woonkamer en tv om te beslissen hoe groot de tv-kast moet worden. Wellicht wil jij in je slaapkamer ook wel graag een tv-meubel, maar heb je daar niet zoveel plek. Kies in dat geval voor een kleine tv-kast, zodat je toch wat spullen kwijt kunt. Zitmaxx Wonen biedt ook extra grote tv-meubels aan waarin je zelfs je tv kwijt kunt. Je kunt dan de deurtjes sluiten, zodat de tv niet altijd in het zicht staat. Er zijn natuurlijk ook genoeg kasten in de tussenmaten. Kies de kast zo smal of breed en hoog of laag als jij dat wilt. Hou bij de hoogte rekening met de kijkhoogte die voor jouw ideaal is.

Welke kast is handig voor jou?

Kies jij liever voor functionaliteit of voor een meubel dat een echte eyecatcher is in jouw woning? Wij bieden tv-meubels aan die erg praktisch zijn als jij graag alle spullen die bij de tv horen wilt wegwerken. Denk hierbij aan de kabels, de ontvanger en wellicht wel de spelcomputers. Er zijn kasten met deurtjes, lades en open vakken. Achter de deurtjes en in de lades kun jij bijvoorbeeld de kabels wegwerken. In het open vak kun jij spullen kwijt die je graag wilt laten zien. Wellicht wil jij wel al je spullen graag laten zien. In dit geval kun je ook kiezen voor een open kast. Hiermee kun jij al jouw gadgets laten zien en valt het meubel meteen op in jouw interieur.

De merken bij Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen heeft tv-meubels voor elk interieur. Is jouw woning stoer en industrieel ingericht kijk dan eens bij het woonprogramma van Peetz. Deze meubelstukken zijn van melamine gecombineerd met zwart metaal. Ook kun je er voor kiezen om een deel van de kast te laten bewerken met een metalen look voor een nog stoerder effect. Voor een modernere inrichtingen zijn de kasten van Padova perfect. De meeste zijn wit en zien er strak uit. Wanneer jij een liefhebber bent van een klassiek interieur is de serie Driftwood perfect voor jou. Er is bij Zitmaxx Wonen voor iedere stijl dus wel een perfect tv-meubel te vinden. Voor de keuze van de juiste stijl en grootte kun je eens langskomen bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Hier kun je de meubels bekijken en goed inschatten of deze passen in jouw interieur.