TV Meubels Mangohout
✓ TV Meubels Mangohout voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie TV Meubelen Mangohout

Tv-meubels van mangohout

Iedereen wil in zijn woning wel een tv en bij deze tv heb je natuurlijk ook een mooi tv-meubel nodig. Dagelijks kijkt iedereen wel even tv en dan wil je natuurlijk ook een prachtig meubel om de accessoires in op te bergen. Of de coole gadgets juist te laten zien. Tegenwoordig zijn de tv-meubels van mangohout erg populair.

In het assortiment van Zitmaxx Wonen vind je diverse tv-meubels van mangohout. 

Duurzaam mangohout

Mangohout is een duurzame houtsoort die tegenwoordig vaak gebruikt wordt voor diverse meubelstukken. Wanneer er geen vruchten meer groeien aan de mangoboom mag het hout van de boom pas worden gebruikt. Mangobomen groeien in tegenstelling tot andere bomen erg snel. De boom wordt erg hoog en krijgt een dikke stam. Hierdoor is deze houtsoort erg fijn om te gebruiken in de meubelbranche. Duurzaamheid zal voor klanten steeds belangrijker worden en zo kunnen de klanten kiezen voor de mooie meubelstukken van mangohout. Elke boom heeft weer een andere structuur waardoor alle meubels ook nog eens allemaal uniek zijn. Het hout heeft een warme uitstraling, is sterk en heeft een fijne nerven. 

Laten zien of verbergen?

Er zijn verschillende keuzes wanneer je op zoek bent naar een tv-meubel. Wil je graag een kast die alles verbergt? Kies dan voor een dichte kast met deurtjes en lades. Zo kun je alle snoeren netjes opbergen. Ook kun je zo de apparatuur, dvd-speler en playstation opbergen achter één van de deurtjes. Wanneer je juist houdt van alle apparatuur wil je deze misschien juist wel graag laten zien. In dat geval kun je misschien beter kiezen voor een open kast. Zo kun je alle gadgets die jij in huis hebt aan iedereen laten zien. 

De collectie van Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen heeft een diverse collectie van tv-meubels van mangohout. Zo zijn er bijvoorbeeld meubels van Yentle die dienen als tv-kast, maar die je ook kunt gebruiken als dressoir. De kasten zijn iets hoger, er kunnen spullen in worden opgeborgen maar ook op worden gezet ter decoratie. Verder zijn er de open, stoere kasten van Eleonora Meubelen en dichte kasten van Yzze. De dichte kasten zijn verkrijgbaar met lades, deurtjes en open vakken.

 Dus zoek jij nog een mooi, uniek en duurzaam tv-meubel voor onder jouw tv? Kom eens kijken bij de collectie van Zitmaxx Wonen in Ter Aar.

Terug naar boven