Sit Design Bankstellen | Banken | Hoekbanken | Fauteuils

(23778)
Sorteren op
Pagina
Sorteren op
Pagina

Sit design

De naam “Sit design” vertelt je waarschijnlijk al wat je kunt verwachten: zitmeubelen. Wat deze naam je niet vertelt, is dat het merk je betaalbare, zeer trendy stoelen en banken biedt met een fantastische prijs/kwaliteitverhouding. Voor de luxe uitstraling van de meubels dien je doorgaans veel meer te betalen bij andere merken. Sit design en Zitmaxx Wonen zijn een match, vanwege een gedeelde filosofie: mooi design betaalbaar maken. Daarbij heb je ook nog eens een riante keuze, want vrijwel alle stoelen en banken van het merk zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Zo kan iedereen tegen een zeer scherpe prijs de ideale stoel of bank vinden.

Met sit design haal je onderscheidende meubelen in huis

Met sit design haal je onderscheidende meubelen in huis. De designs zijn vaak strak en zonder overbodige poespas: juist dat maakt hen aantrekkelijk. Met eenvoudige lijnen een geslaagd design neerzetten, is zeker niet iets dat iedereen beheerst. Dit merk wel. Bovendien komen de ontwerpen extra goed tot hun recht door de veelheid aan (opvallende) kleuren waarin de stoelen en banken worden geleverd. Kiezen voor een meer neutrale kleur is echter ook mogelijk. Dit maakt het zo eenvoudig om jouw ideale stoel of bank te vinden. In onze webshop kun je hier eenvoudig naar zoeken en gebruikmaken van handige filters.

Proefzitten? Dat kan

Je kunt de collectie van Sit design eenvoudig en veilig direct bestellen in onze webshop. Wij kunnen alle meubels snel bij jou thuisbezorgen. De levertijden staan overval vermeld en bedragen zelden meer dan twee weken voor de kant en klare meubels en slechts 10 a 12 weken voor de meubels die op maat worden gemaakt. Wil je eerst proefzitten? Dat kan. Bezoek onze showroom om kennis te maken met dit prachtige merk en zijn bijzonder comfortabele eetkamerstoelen, fauteuils en banken in allerlei stijlen en kleuren.