Sanderson

Merklogo

Sanderson is opgericht in 1860. Wij zijn een interieurmerk dat tijdloze Britse gevoeligheid combineert met handgetekende patronen en gedurfde herinterpretaties.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Materiaal
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Sanderson vloerkleden zijn niet zomaar vloerkleden. Zelfs een leek kan dit zien. Dit zijn kleden die indruk maken. Soms koop je een kleed voor erbij, maar een vloerkleed van Sanderson koop je omdat je op zoek bent naar de ultieme manier om je kamer helemaal af te maken. Ongeacht de stijl en de decoratie van je kamer: elke kamer wordt mooier van zo’n kleed. Dit is geen specialist met onopvallende dertien-in-een-dozijn kleden, maar van bijzonder sierlijke dan wel expressieve kleden. Dankzij de grote variatie is het voor iedereen mogelijk om een kleed te vinden die bij zijn of haar stijl past. Daarbij heb je ook altijd keuze uit meerdere formaten.

In onze webshop vind je de complete collectie vloerkleden van Sanderson. Kijk rustig rond en vind het kleed dat bij je past. Waar ga je voor? Je vindt prachtige organische prints, maar ook geometrische vormen, strepen en allerlei andere dessins in een grote hoeveelheid aan verschillende kleuren. Heb je een kleed gevonden dat je helemaal geweldig vindt, dan kun je kiezen voor een formaat dat het beste tot recht komt in jouw kamer. Van een relatief bescheiden 140 x 200 centimeter tot een indrukwekkende 250 x 350 centimeter en diverse tussenmaten: de juiste afmeting bestellen, is niet moeilijk.

In de webshop van Zitmaxx Wonen kun je veilig het Sanderson kleed van jouw keuze bestellen. Alle voorwaarden staan vermeld op onze website. Online kopen biedt je dezelfde zekerheden als kopen in onze showroom, waar je uiteraard ook van harte welkom bent en de kleden van Sanderson met eigen ogen kunt bewonderen. Bestel je online, dan wordt jouw kleed gratis door heel Nederland verzonden binnen een a twee weken. Je kunt dus snel genieten van jouw bijzondere vloerkleed.
 

 

Recent door jou bekeken