Royal Design

Merklogo

Royal Design heeft jarenlange kennis bij het creëren van geweldige meubelen. Royal Design heeft moderne meubelen voor de prijsbewuste klant. De meubelen voelen zich thuis binnen bijna elk soort interieur of je nu voor modern of klassiek gaat.


Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Royal Design heeft jarenlange kennis bij het creëren van geweldige meubelen. Met veel passie worden de meubels voor klanten ontworpen en geproduceerd. Er zijn tafels voor bijna elke woonkamer voor de prijsbewuste klant.

Ga voor een salontafel of eettafel. Of maak er een complete set van en maak door een combinatie van de twee soorten tafels een complete set. De verschillende soorten tafels hebben hun eigen vorm tafelblad en poten. Sommige tafels bestaan volledig uit marmer en MDF hout en bij andere tafels is het blad van keramiek en hebben de tafels metalen poten. De verschillende soorten tafels passen bijna binnen elke stijl, zoals: design, hotel chic, industrieel, klassiek, landelijk, modern en retro. De tafel is een belangrijk meubelstuk in jouw woning en is de plek om gezellig met de hele familie of vrienden een avondje te tafelen of rustig in de ochtend met een ontbijtje op te starten. Voor elke ruimte heeft Royal Design een passende maat eettafel om uit te kiezen.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.

Recent door jou bekeken