Outlet

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Outlet banken Outlet tafels
Product weergave 2 | 1

Onze meubel outlet: designmeubilair voor een zacht prijsje

Meubel outlet bij Zitmaxx Wonen is synoniem aan topkwaliteit meubelen tegen zeer scherpe prijzen. Omdat niet al onze outletmeubelen op onze website staan, nodigen we je van harte uit om bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar al onze voordelige meubelstukken te bewonderen. Wacht echter niet te lang: vaak zijn er maar één of twee meubelmodellen in ons outlet assortiment beschikbaar. Loop deze unieke kans daarom niet mis en breng zo snel als mogelijk een bezoek aan onze showroom van maar liefst 15.000 m2.

Ruime keuze aan alle meubelsoorten

Of je nu op zoek bent naar een voordelige bank, een fauteuil, eetkamerstoelen, een kast of een tafel, bij onze meubel outlet kun je te kust en te keur. Zo kun je bij Zitmaxx Wonen onder andere voordelig terecht voor allerlei kastsoorten. Wat te denken van een dressoir, een boekenkast, of TV meubel voor in je woonkamer? Of een vitrine- of winkelkast? Ook voor een bergkast en zelfs een commode ben je bij onze meubel outlet aan het juiste adres. Bovendien tref je bij ons dezelfde veelzijdigheid in de andere meubelsoorten van ons laaggeprijsde assortiment.

Diverse kleur- en materiaalsoorten

Wat je woonstijl ook is, in onze outlet collectie vind je gegarandeerd het meubelstuk waar je naar op zoek bent. Bij Zitmaxx Wonen hebben we scherp geprijsde designbanken in verschillende stofsoorten en leervarianten. Deze zelfde diversiteit in materiaalsoorten vind je terug in onze eetkamerstoelen en fauteuils. Daarbij hebben we uiteraard ook aan verschillende kleurvoorkeuren gedacht. Van trendy dieprode stoffen meubelstukken tot klassieke meubels in bruinleder, je vindt het in onze voordelige collectie. In onze ruime keuze aan kasten en tafels tref je eveneens een enorme variëteit aan kleur- en materiaalsoorten. Je zal in onze collectie glazen en houten salontafels ontdekken en kasten in een zeer grote verscheidenheid aan houtsoorten.