Luxe Framing Art

Merklogo

Luxe Framing Art heeft originele wanddecoraties van de laatste trends en staan bovendien bekend om hun goede kwaliteit. De ingelijste schilderijen zijn naast van deze tijd, ook betaalbaar. Zo is het voor iedereen mogelijk om een mooi kunstwerk in huis te hebben.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Luxe Framing Art is een internationaal bedrijf, dat al jarenlang kunst en wanddecoraties maakt. De wanddecoraties van Luxe Framing Art zijn helemaal van de laatste trends, origineel en staan bovendien bekend om hun goede kwaliteit. De ingelijste schilderijen zijn naast van deze tijd, ook betaalbaar. Zo is het voor iedereen mogelijk om een mooi kunstwerk in huis te hebben.

De ingelijste schilderijen zijn zeer divers, waardoor er voor elk interieur en persoonlijke smaak wel een schilderij te vinden is. De schilderijen zijn er bijna binnen alle stijlen, zoals: bohemian, design, ecletisch, hotel chic, industrieel, landelijk, modern, retro, romantisch en Scandinavisch. Door de originele ontwerpbenadering heb je zeker een schilderij die iets kan toevoegen aan je leefruimtes. De afdrukken hebben meerdere thema’s, zoals: abstract, dieren, personen of hebben een mooie quote. Hierdoor is er altijd een schilderij wat bij jouw persoonlijkheid past om jouw stempel te drukken in je leefruimtes.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.