Leclercq & Bouwman

Merklogo

Leclercq & Bouwman is een specialist in luxe interieurverlichting. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en ontwerpen om onze collectie uit te breiden.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bij het ontdekken van de Leclercq en Bouwman verlichting zal je mond regelmatig openvallen van verbazing. Aan de ene kant door de fantastische uitstraling die een hoge wauw-factor kent en anderzijds door het betaalbare prijskaartje dat eraan hangt. Het bedrijf is in Heeze gevestigd en is gespecialiseerd in luxe verlichting voor vriendelijke prijzen. En dat blijkt. De lampcollecties worden door de eigen designers ontworpen en vervolgens vervaardigd. De lampen worden daarbij gekenmerkt door een stijlvol en tijdloos design en passen daardoor binnen alle interieurstijlen. Uiteraard ontbreekt deze bijzonder unieke lampcollectie daarom niet aan het assortiment van Zitmaxx Wonen.

Je kunt bij de Leclercq en Bouwman lampen gerust van heuse kunststukken spreken. Neem bijvoorbeeld Hanglamp Pablo. Een schitterende blikvanger die past binnen ieder interieur. Gemaakt van metaal met een bronzen afwerking is dit een lamp die je mateloos blijft intrigeren. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende hanglampsoorten en bovendien een bijpassende wandlamp. Dit geldt overigens voor meerdere lijnen uit deze kwaliteitscollectie. Of wat te denken van Hanglamp Milano? Dit is een robuuste lamp met een stoer uiterlijk en daardoor zeker geschikt voor de industriële interieurstijl. De koepelvormige lamp is aan de binnenzijde gedecoreerd met glaspegels voor een speels en stijlvol effect.

Samengevat heb je het bij dit topmerk simpelweg over prachtige lampsoorten met een luxe uitstraling. Hierbij kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Metaal, glas of een combinatie van beide. Hierdoor passen deze lampen feilloos binnen ieder interieur. Vooral de industriële woninglook vul je met deze verlichtingsornamenten fantastisch aan. Een prima voorbeeld vind je in Hanglamp Tubes. Gemaakt van metaal met robuuste afwerking in zilverkleur of brons. Ook hanglamp Brooklyn zal je industriële interieurstijl van een schitterend accent voorzien. Deze imposante lamp bestaat uit meerdere zwarte buizen die aan de binnenzijde zijn afgewerkt met een bronzen kleur.