Kauno Baldai Banken
✓ Kauno Baldai Banken voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Kauno Baldai Hoekbanken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kauno Baldai

Kauno Baldai: de naam klinkt exclusief en zo zien de meubels er ook uit. Dit zijn prachtige bankstellen die begeerte oproepen. Je ziet ze waarschijnlijk al helemaal bij jou thuis staan en dat kan ook. Een prachtig bankstel van Kauno Baldai is dichterbij dan je waarschijnlijk denkt, want de prijzen zijn ontzettend scherp. Met een bankstel van dit merk in huis, zul je zeker complimenten ontvangen. Topkwaliteit design hoeft dus niet de hoofdprijs te kosten. Veel ruimte overigens ook niet, want het merk biedt ook zeer riante banken tegen scherpe prijzen.

Met de hele familie op een fraaie Kauno Baldai bank

Met de hele familie genieten van gezelligheid op een fraaie Kauno Baldai hoekbank? Dat is geen enkel probleem. In tegenstelling tot veel andere merken, biedt dit merk banken met riante ruimte voor vier of vijf personen voor zo’n 1.000 euro. Standaard daarbij is altijd topkwaliteit, net als een topdesign. Bij hoeveel merken vind je dit nu? Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook altijd keuze uit zeer veel verschillende stoffen en kleuren, zowel stof als leer. Tegen een zeer scherpe prijs, kun je dus een bank samenstellen die in alle opzichten perfect bij je past. Ontdek het zelf in onze webshop.

Kom proefzitten

Wij snappen dat het spannend kan zijn om online een bank te kopen waar je nog nooit op gezeten hebt. Daarom kun je bij ons komen proefzitten. In onze showroom, die ruim 15.000 vierkante meter meet en daarmee tot de grootste van de Benelux behoort, vind je bijna alle Kauno Baldai banken uit de collectie van Zitmaxx Wonen. Ervaar zelf de kwaliteit en het zitcomfort, desgewenst met het hele gezin: jullie zijn van harte welkom. Ons team kan je de verschillende mogelijkheden en diverse stoffen laten zien en ervaren zodat je stap voor stap tot jouw ideale nieuwe bank komt.

Terug naar boven