James

Merklogo

James is al sinds 1927 op de markt en heeft een uitgebreide lijn aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor meubilair van allerlei materiaalsoorten.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bij Zitmaxx Wonen verkopen wij diverse schoonmaakproducten voor meubilair van het merk James. Want als je een nieuwe bank, eetkamerstoel of vloerkleed hebt aangeschaft dan wil je hier waarschijnlijk ook lang van kunnen genieten. Onderhoud is daarbij belangrijk. Voor zowel een snelle vlek verwijderen als een periode schoonmaak zit je met de producten van James goed. Dit merk is al sinds 1927 op de markt en heeft een uitgebreide lijn aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor meubilair van allerlei materiaalsoorten. Bij Zitmaxx Wonen helpen we je graag bij het kiezen van de juiste onderhoudsproducten passend bij jouw meubelstukken. 

 

Een moment waarop je met de handen in het haar kunt zitten is als je op je net nieuwe bank een vetvlek ontdekt. Hoe krijg je deze er het beste uit? Bij Zitmaxx Wonen raden we daarvoor James Vlekkenspray aan. De vlekkenspray is een oplosmiddel en veroorzaakt geen hervervuiling. Daarbij droogt het snel en kun je het ook gebruiken voor het verwijderen van vlekken door schoensmeer, verf, lijmresten, kauwgom, olie en teer. De vlekkenspray is bovendien geschikt voor alle materialen en kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vlekken uit je vloerkleed. En hoe zit het met de gevreesde rode wijn vlek? Hiervoor kan Vlekkenwonder de oplossing bieden, want dit middel is specifiek geschikt voor het verwijderen van onder andere vlekken van fruit, bloed, koffie, thee en dus rode wijn. 

 

Afgezien van de acute schoonmaakacties met vlekkenspray of vlekkenwonder, is het belangrijk je meubilair in het algemeen te onderhouden. Een periodieke schoonmaak hoort daarbij. Je vloerkleden en meubelstof kun je heel goed schoonmaken met James water. Dit water is pH neutraal, biologisch afbreekbaar en draagt niet bij aan hervervuiling. Dit schoonmaak product verwijdert onder andere huidvetten en geeft je zitmeubilair en vloerkleden een fijne frisse geur. Bij Zitmaxx Wonen verkopen we deze lijn onderhoudsproducten los, maar ook bijvoorbeeld als handige starterset.