Industriele Inrichting

  • Industriele Inrichting voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie Industriele Meubelen
Filteren & sorteren
Prijs
tot
Merk
Meer tonen Minder tonen
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Een industriële inrichting voor wie van afwisseling houdt

Industriële inrichting de mode voorbij

De industriële inrichting deed ooit zijn intreden in de Nederlandse huizen als modetrend. Opeens verschenen er overal kasten die gemaakt leken te zijn van steigerhout en metalen buizen. De huizen zoal wij ze kenden veranderden drastisch van interieur. Van meubels die overwegend van hout waren gemaakt kwamen er opeens meubels die met steigerbuizen werden gemaakt. Deze stijl leek destijds een modegril die je vooral zag bij mensen die in een hippe loft woonden, maar inmiddels zie je deze woonstijl na jaren nog altijd terug. Industrieel wonen is dus van een mode veranderd in een blijvertje.

Stoere materialen die overheersen

Een industriële inrichting wordt bepaald door materialen die een stoer en bovendien doorleefd karakter hebben. Het gaat dan om materialen als hout wat verweerd is, en metaal wat al dan niet corrosie heeft. Deze materialen vind je terug in oude fabriekshallen en ateliers; het gaat om materialen met een ruwere uitstraling. Wie een dergelijke inrichting voor zijn huis wil doet er dan ook goed aan om naar een winkel te gaan die zich mede gespecialiseerd heeft in deze woonstijl. De natuurlijke materialen afgewisseld met metaal en hout hebben een heel eigen karakter. Zitmaxx is gespecialiseerd in alle woonstijlen dus je vindt er een grote hoeveelheid industriële meubels terug.

Gemakkelijk te combineren

Wie al een aantal meubelstukken zoals bijvoorbeeld een boomstam houten tafel had staan kan deze heel eenvoudig combineren met een industriële inrichting. Had jij bijvoorbeeld al een steigerhouten bankstel staan dan kan je jouw woonkamer heel gemakkelijk verder aanpassen tot een industriële woonstijl. Met jouw woonwensen ga je naar de winkel van Zitmaxx toe en je laat je goed voorlichten door de medewerkers. Zo kom je tot een prachtige industriële inrichting.

Recent door jou bekeken