het Anker Banken

  • Het Anker meubelen voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie Het Anker
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Prijs
tot
Breedte
tot
Verstelbaar
Hoogte
tot
Zithoogte
tot
Poothoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Het Anker Banken

Voor iedereen is er natuurlijk de perfecte bank, wat je smaak ook is en wat je wensen en eisen ook zijn. Is er één merk waar je altijd terecht kunt? Bij Zitmaxx Wonen vind je zeer veel verschillende merken. Wij houden van diversiteit en geven je graag een keuze, maar die riante keuzen heb je eigenlijk al binnen Het Anker Banken. Dit merk is zo ontzettend veelzijdige en geeft je zo veel verschillende opties, dat bijna iedereen alleen al bij dit merk een bank kan vinden waar hij of zij verliefd op wordt. Bekijk daarom snel de collectie, want je gaat gegarandeerd banken zien die je maar wat graag in huis wilt halen.

Bekijk de riante collectie Het Anker Banken

Een nieuwe bank vinden, is dus nog niet zo eenvoudig. De collectie van Het Anker Banken is dermate groot, dat je waarschijnlijk meerdere modellen zult vinden die je aanspreken. Wat je stijl ook is, er is altijd meer dan voldoende keuze. Compact, riant, klassiek, modern, voordelig, high end… ga zo maar door. Maar daarom zeker gebruik van de mogelijkheden om de zoekresultaten aan te passen aan jouw voorkeuren. Zo kun je onder andere een maximale prijs, stof en kleur ingeven om zo een relevante selectie te zien.

Kom proefzitten in onze showroom

Onze 15.000 vierkante meter showroom is volledig ingericht om je goed te kunnen oriënteren en te kunnen genieten van de vele meubels die je bij ons kunt kopen. Natuurlijk is de collectie van Het Anker Banken riant vertegenwoordigd. Kom proefzitten op de bank van jouw keuze en vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Je hebt namelijk veel keuze op het gebied van uitstraling en afwerking, dus het is altijd mogelijk om een bank te creëren die perfect bij je past. Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij.

Recent door jou bekeken

Banken voor iedereen

Een bank kopen. De meeste van ons doen dit doorgaans minimaal eenmaal in hun leven. Naast het feit dat het voor velen een aanzienlijke investering is, moet de keuze dusdanig goed zijn dat je er jarenlang van kunt genieten. Bij Zitmaxx Wonen zijn we nu precies hierin gespecialiseerd. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om precies dat banktype te vinden dat past bij je smaak, je budget en je idee bij comfortabel zitcomfort. Daarom hebben we een collectie voor je samengesteld waar je u tegen zegt. Deze kun je komen bewonderen in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar, maar ook online, in onze webshop.

Zoveel banksoorten zag je nog nooit

Onze veelzijdige keuze begint al bij het banksoort. Zo hebben we loungebankenhoekbanken, sofa’s en slaapbanken. Ook vind je een compleet aanbod dat varieert van 2-zits tot 4-zitsbanken. Bovendien ontbreekt eveneens de klassieke Chesterfield niet aan ons assortiment. Hou je van variatie? Dan kun je met onze elementbanken continu variëren voor steeds een andere sfeercreatie in je woonruimte. Eenmaal het banksoort gekozen, kun je deze bij Zitmaxx Wonen in werkelijk iedere interieurstijl verkrijgen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële, klassieke of landelijke bank: alle interieurstijlen zijn bij ons vertegenwoordigd.

Kleur, materiaal en afmeting

Zijn we er dan al? Nee, nog lang niet, want wanneer je je banksoort in gewenste interieurstijl hebt gevonden begint het pas. In welke kleur zie jij je bankstel bijvoorbeeld het liefst? Of wat te denken van het materiaalsoort? Bij Zitmaxx Wonen kun je bankstellen vinden in diverse stofsoorten, rundleer en kunstleer. Ook het combineren van materiaalsoorten behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kun je je bankkeuze in diverse afmetingen bestellen. Hierdoor past hij zeker binnen je woonruimte en vult hij de sfeer in je living volmaakt aan. Met zoveel keuze verwacht je het misschien niet, maar toch is het echt waar: Zitmaxx Wonen biedt je de laagste prijs garantie. Waar wacht je nog op?