Harlequin

Merklogo

De vloerkleden van Harlequin brengen direct sfeer in huis. Dankzij onze unieke kleurencombinaties passen deze vloerkleden uitstekend in jouw interieur.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Materiaal
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Het is niet eenvoudig om de vloerkleden van Harlequin te omschrijven. Je zult maar weinig merken met meer variatie vinden. Iedereen die naar een kwalitatief vloerkleed op zoek is, doet er verstandig aan om in het assortiment van Zitmaxx Wonen de kleden van Harlequin te bekijken. Er is namelijk voor ieder wat wils. Of u gaat voor opvallend of subtiel, kleurrijk of neutraal, klassiek of modern: de kans is zeer groot dat je een kleed ziet dat je absoluut wilt hebben. Vind je het juiste kleed, dan heb je hier nog jarenlang plezier van, want dat dit kwalitatieve vloerkleden zijn, zie en voel je direct.

Neem eens rustig de tijd om alle vloerkleden van Harlequin in ons assortiment te bekijken. Bekijk ook zeker de productpagina’s om de specificaties te bekijken en grotere foto’s te zien. Op de foto’s krijg je tevens een indruk hoe prachtig deze kleden kunnen staan in jouw interieur. Een vloerkleed van Harlequin schaf je niet zomaar aan. Dit is een kleed waar je hoge eisen aan mag stellen, een kleed dat qua afwerking op sublieme wijze de puntjes op de “i” van jouw kamer zet. Florale prints in neutrale en uitbundige kleuren, effen kleden, kleden met geometrische of organische dessins en zelfs kleden die perfect tot hun recht komen in een kinderkamer, dankzij hun vrolijke kleuren en afbeeldingen. Dit merk heeft het allemaal.

Zelf bekijken en aanraken, vertelt je natuurlijk nog meer dan een foto. Heb je een vloerkleed van Harlequin gezien dat je graag in het echt zou willen bewonderen? Bel ons voor de zekerheid, want wellicht hebben wij dit kleed in onze showroom in Ter Aar. Direct bestellen, kan natuurlijk ook, veilig online. Wij leveren jouw kleed binnen 1-2 weken en bezorging in Nederland is gratis. 
 

 

Recent door jou bekeken