FBM Frans Bijnen Meubelen

(23778)
Sorteren op
Sorteren op

Frans Bijnen

Echt goede designers en merken hebben vaak hun eigen signatuur. Je kunt ze uit duizenden herkennen. Natuurlijk moet je een beetje een kenner zijn om ze echt te kunnen benoemen, maar het leidt geen enkele twijfel dat de meubels van Frans Bijnen een geheel eigen stijl hebben. Modern, strak, minimalistisch, maar toch voorzien van een bepaalde warmte en een ontegenzeggelijke charme. Dit zijn de ideale meubels voor wie zijn of haar eigen stijl terug wil laten komen in het interieur, zonder dat deze gaat overheersen. De meubels van Frans Bijnen zijn gemaakt om gezien te worden, zonder dat zij alle aandacht opeisen. Juist die combinatie maakt ze zo bijzonder.

Frans Bijnen: subtiele klasse

De term “subtiele klasse” is absoluut van toepassing op de meubels van Frans Bijnen. Succesvol design hoeft niet altijd uitbundig te zijn. Zoals een goede zanger of zangers weet dat het niet altijd nodig is om hard uit te halen, zo weet een goede ontwerper dat juist ingetogen lijnen en harmonie soms beter kunnen werken dan expressiviteit. De meubels van Frans Bijnen voegen stijl en uitstraling toe aan je kamer, maar laten ook ruimte over voor bijvoorbeeld je accessoires om de aandacht te pakken. Dat Frans Bijnen een merk is dat zeker aan de details denkt, blijkt wel uit de fraaie accessoires die zij leveren, zoals mooie kapstokken en kandelaars.

Jouw nieuwe kast is slechts een klik weg

Je bent slechts een klik verwijderd van een prachtige nieuwe kast of ander Frans Bijnen product. Alle producten en meubels koop je namelijk veilig en eenvoudig online. Zitmaxx Wonen kan uiteraard de door jou bestelde producten bij je thuisbezorgen en in de meeste gevallen is bezorging gratis. Wij hanteren zeer korte levertijden en kunnen vrijwel altijd binnen twee weken leveren zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe aankoop/aankopen.