ETH Verlichting
✓ ETH lampen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie ETH verlichting
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 4

ETH lampen voor elke interieurstijl

Sinds 1974 maakt ETH lampen en lichtbronnen voor diverse woonstijlen. Daardoor bieden ze een sfeervolle toevoeging aan elk interieur. ETH staat voor Expo Trading Holland en bij Zitmaxx Wonen kun je te kust en te keur aan verlichtingssoorten van dit kwaliteitsmerk. Ongeacht, of je nu op zoek bent naar klassieke, moderne of retro verlichting, we weten zeker dat je bij ons in je zoektocht zult slagen. Daarnaast biedt deze lampspecialist ook plafondventilators met verlichting waarmee je een ware eyecatcher toevoegt aan je interieur. Bovendien staat ETH bekend om de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kun je met elk budget voor deze fraaie lichtbronnen kiezen.

Ruime keuze ETH lampen bij Zitmaxx Wonen

Op de site van Zitmaxx Wonen maak je eenvoudig en snel je keuze voor ETH lampen door gebruik te maken van de filteropties. Selecteer bijvoorbeeld eerst hoeveel je ideale lichtbron mag kosten en filter daarna op dimbaarheid, het type fitting en de lichtbronsoort. Wil je meerdere lampen aanschaffen om zo een mooi geheel in je interieur te creëren? Maak dan een keuze uit de verschillende series van ETH die we aan ons assortiment hebben toegevoegd. Hierin ontdek je verschillende verlichtingssoorten die je kunt combineren. Denk daarbij aan tafellampen en hanglampen, maar ook aan vloerlampen en wandlampen bijvoorbeeld.

Plafondventilator met verlichting

Als je een prachtige lichtbron wilt combineren met functionaliteit, dan is een plafondventilator met verlichting wellicht echt iets voor jou. Net als de ETH lampen zijn deze plafondventilators stijlvol vormgegeven waardoor ze bij elke interieurstijl passen. De ventilatoren in ons assortiment zijn zeer stil en hebben 3 of meer verschillende snelheden. De geïntegreerde ledlamp kun je met behulp van een afstandsbediening traploos dimmen. Daarnaast kun je eveneens de lichtkleur traploos instellen. Sommige plafondventilators hebben daarbij een timer die je ook met een afstandsbediening kunt instellen. Zo kun je kiezen wanneer de ventilator en de lamp weer automatisch uit moeten gaan.

Terug naar boven