Zitmaxx ervaringen waar we trots op zijn

Door de Zitmaxx ervaringen van onze klanten weten wij precies of we met onze visie en missie op de juiste weg zijn. Bij ons staat klanttevredenheid namelijk centraal. Dit betekent dat wij non-stop bezig zijn de klantbeleving te optimaliseren. De Zitmaxx ervaringen helpen ons daarbij. Via trustpilot geven onze klanten ons hun stem. Zowel positieve als minder positieve reacties weten ons tomeloos te motiveren. Enerzijds krijgen we een energie-boost en anderzijds weten we precies waar we ons nog kunnen verbeteren. We zijn dan ook erg trots dat we ons vandaag de dag kunnen beroemen op een 8.6 als waarderingscijfer.

Vakkundig advies op maat

Bij Zitmaxx Wonen werken alleen maar passievolle interieurspecialisten die onze klanten advies op maat geven. Door jarenlange ervaring weten ze precies de mooiste interieurcombinaties samen te stellen. Ongeacht de grootte van je leefruimte. Of je nu een 2-zits bank zoekt voor je appartement of een u-bank voor het hele gezin: onze interieurspecialisten geven je altijd een passend advies. Uiteraard blijft ons advies niet bij banken, fauteuils, tafels en kasten. Ook voor het matchen met woonaccessoires kun je volop bij Zitmaxx Wonen terecht. Lampen, vloerkleden, sierkussens, schilderijen en nog veel meer.

Voor ieder interieur

Onze klanten prijzen ons in hun reacties regelmatig om onze veelzijdige keuze. Dit geldt voor iedere interieurstijl. Hou je van een strakke woninglook? Dan kun je bij ons te kust en te keur voor wat betreft industriële, trendy en moderne meubelen en accessoires. Daarnaast bieden we ook volop keuze aan landelijke en klassieke interieurstijlen. Er is zelfs aan het buiteninterieur gedacht. Sfeerhaarden, tuinmeubilair en tuinverlichting: je vindt het allemaal bij Zitmaxx Wonen. Kom naar onze 15.000 m2 showroom in Ter Aar of neem contact op met onze adviseurs via: service@zitmaxx.eu. We kijken uit naar jouw Zitmaxx ervaringen.