Eleonora Meubelen

Merklogo

Ons doel is om je te verwonderen, inspireren en verblijden met onze collecties. Met de kwaliteit die je van ons gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Eleonora Meubelen uit Barneveld is producent van meubilair voor iedere leefruimte en voor iedere interieurstijl. Of je nu trendy eetkamerstoelen zoekt, kwaliteitsmeubelen voor in je kantoor, of een bankstel om je landelijke uitstraling extra kracht bij te zetten: je vindt het in de Eleonora meubelcollectie bij Zitmaxx Wonen. Bovendien past dit hoogwaardig kwaliteitsmeubilair in ieders budget. Enthousiast? Kom dan gerust eens bij ons langs in Ter Aar. We hebben een showroom van 15.000 m2 met alle denkbare producten om je woongenot tot het maximale te verhogen.

De ontwerpers van Eleonora Meubelen zijn bijzonder creatief aan de slag gegaan met meubelcollecties voor iedere leefruimte. Zo is er voor je keuken en eethoek een grote diversiteit aan eetkamerstoelen, keukenkasten en eettafels. Designliefhebbers kunnen te kust en te keur voor keukenmeubilair in industriële look. Zo heeft barkruk Redmond een comfortrijke buffelleren zitting en een onderstel van robuust metaal in grauwtinten. Dat het meubelmerk ook aan gemak heeft gedacht bewijst de mogelijkheid deze barkruk in hoogte te verstellen. Zo kan iedereen in je huishouden genieten van maximaal designcomfort. Naast voor de keuken biedt Eleonora Meubelen ook veel variatie in meubilair voor de woonkamer, je terras, het kantoor en slaapkamer. Prachtige fauteuils waar je het liefste de hele dag in blijft zitten, bankstellen en ruime keuze aan bijzonder mooie kasten. Er is niets waar deze meubelproducent niet aan gedacht heeft. Zelfs nachtkastjes en commodes zijn bij het betaalbare designmerk terug te vinden.

De Eleonora meubelcollectie biedt je lifestyle net dat beetje extra, een karaktervleugje waar je u tegen zegt. Je keuzevrijheid wordt daarbij allesbehalve beperkt door de hoeveelheid materiaalsoorten. Verschillende houtsoorten, stofvarianten, kunstleder, rundleder en zelfs marmer behoren tot het materiaalassortiment van dit meubelmerk. Ook is er volop kleurkeuze. Vrijwel alle meubelen zijn in iedere gewenste kleursamenstelling te vinden. Ditzelfde geldt overigens voor de materiaalsoorten: ontdek in Ter Aar nu zelf de diverse materiaalcombinaties van deze meubelproducent. Stuk voor stuk een lust voor het oog.