Dutch Comfortline

Merklogo

Zitmeubelbedrijf Dutch Comfortline weet zich opvallend te onderscheiden: kwaliteitsmeubelen die ontworpen en geproduceerd worden in Nederland. 

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Zitmeubelbedrijf Dutch Comfortline weet zich opvallend te onderscheiden: kwaliteitsmeubelen die ontworpen en geproduceerd worden in Nederland. Dat kom je vandaag de dag nauwelijks meer tegen. Het bedrijf staat hiermee garant voor de beste kwaliteit zitmeubelen tegen zeer scherpe prijzen. Ieder meubelstuk wordt volgens het Nederlands meubelambacht vervaardigd en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Ontdek het zelf en bezoek Zitmaxx Wonen in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).

Doordat Dutch Comfortline een bedrijf van Hollandse bodem is, weet het als geen ander de Nederlandse woonsmaak in zitmeubilair te verwerken. Dit is vrij uniek te noemen. Het assortiment banken is daarbij op iedere huishoudgrootte afgestemd, waardoor je altijd van banksucces verzekerd bent. Van 2-zitsbank tot U-bank en van loungebank tot hoekbank: stuk voor stuk zijn ze bij Zitmaxx Wonen te vinden. Bovendien is ook gedacht aan de behoefte van de Nederlander om af en toe te ontspannen. Daarom kun je ervoor kiezen je zitmeubel van relaxfunctie te voorzien.

Deze grote diversiteit tref je ook in de verschillende materiaalsoorten. Zo hebben we zowel verschillende stofvarianten als rund- en kunstleer in de collectie. Het kleurenpallet is te groot om op te noemen, wat betekent dat je zeker je voorkeurskleur tegen zal komen. Ditzelfde geldt voor het design. Modern, klassiek, industrieel en design: niets ontbreekt en ieder zitmeubel heeft dat unieke vleugje Hollandse stijl.

Naast een ruime keuze aan banken van Dutch Comfortline, heeft Zitmaxx Wonen ook diverse soorten fauteuils en eetkamerstoelen van dit kwaliteitsmerk te bieden. Ook hierin vind je louter kwaliteit en comfort. Voor betaalbare prijzen kun je jezelf trakteren op Nederlandse eetkamerstoelen met of zonder wieltjes. Een andere keuzemogelijkheid vind je in de armleuning: met of zonder. Verder kun je net als bij de banken ook voor de fauteuils kiezen een relaxfunctie toe te laten voegen.