Divani

Merklogo

Divani is een van de grootste zitmeubelproducenten in Nederland. Sinds 1928 zijn wij uitgegroeid tot een producent met export naar meer dan 30 landen.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Divani meubelen worden geproduceerd door een gezond en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in zitmeubelen met leren bekleding. Het meubelbedrijf is al in 1928 opgericht waardoor er jarenlange kennis en ervaring op het gebied van meubelen aanwezig is. En dat merk je. Vandaag de dag is Divani uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant. Het bedrijf mag zich marktleider in de Benelux noemen en is tegelijkertijd een toeleverancier die gewaardeerd wordt door tal van internationale afnemers. Bij Zitmaxx Wonen hebben we de mooiste exemplaren voor je geselecteerd en aan onze veelzijdige zitmeubelencollectie toegevoegd.

Divani meubilair wordt vervaardigd uit de allerbeste materialen. Zo komt het leer van kwaliteitsleveranciers uit Italië en stofsoorten worden van diverse hoogstaande Europese fabrikanten naar Nederland gehaald. In ons land weten de designers van Divani meubelen telkens de ideale combinatie te maken van Nederlandse voorkeuren qua interieur en de laatste trendstijlen. Dit komt niet alleen terug in de materiaalsoorten, maar ook in de kleuren. Divani meubelen vormen hierdoor een prachtige basis voor iedere woninglook. Met andere woorden, Made in Holland maar met een wereldse twist.

Nieuwsgierig geraakt naar Divani meubilair? Kom dan eens langs in de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Op 15.000 m2 vloeroppervlak hebben we diverse prachtexemplaren van dit hoogstaande meubelmerk voor je opgesteld staan. Maar daar blijft het niet bij. Eenmaal het zitmeubel van je keuze gevonden bepaal je zelf hoe deze eruit moet komen te zien. Neem bijvoorbeeld Hoekbank Fjola IA SL. Deze staat in onze woonwinkel in diverse uitvoeringen opgesteld. Jij kiest vervolgens precies de materiaalsoort die het beste bij je interieur past. Kunstleer, rundleer, stofsoorten, niets ontbreekt. Ditzelfde geldt voor de veelzijdige keuze aan kleuren.