BL Design

Merklogo

BL Design heeft luxe unieke designmeubelen. De meubelen zorgen voor een complete beleving voor in je interieur en zijn uniek.

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

BL Desing is een Belgisch bedrijf waarbij de ontwikkeling en productie in eigen beheer is. De designmeubels zijn eigentijds en smaakvol. De zitmeubelen en tafels zijn zowel apart als samen een aanwinst voor in je ruimtes.

BL Desing heeft hockers in bohemian of in moderne stijl. Maar de hockers zullen zich zeker ook thuis voelen binnen andere stijlen. Doordat de hockers zijn gemaakt van een zachte stof zijn ze prettig om op te zitten. De hockers kunnen ook prima functioneren als voetenbankje of bijzettafel. Ook kun je de hockers goed combineren met de salontafels, doordat ze mooi bij elkaar aansluiten.

BL Design heeft verschillende soorten tafels voor in elke soort ruimte, namelijk: eettafels, salontafels, hoektafels, bijzettafels en wandtafels. Bij de tafels kan je kiezen uit de stijl: bohemian, design, hotel chic, industrieel, klassiek, modern of Scandinavisch. De bladen van de tafels hebben verschillende soorten materialen en vormen. De vormen zijn van rechthoekig tot rond en de materialen van het blad verschillen van marmer, glas en hout. De tafels zijn in combinatie met een metalen poot.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.