Slapen

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Pagina
Product weergave 2 | 1

Slaapkamer inspiratie te over

De slaapkamer is bij uitstek de plek in je huis waar sfeer en comfort samengaan. Enerzijds wil je een intieme sfeer die past bij je persoonlijkheid, anderzijds het maximale comfort om heerlijk tot rust te komen. Beide factoren zijn van grote invloed op de ander. De kunst is de juiste balans te vinden. Om deze reden heeft Zitmaxx Wonen zowel schitterend slaapkamermeubilair als comfortrijk beddengoed en matrassen in het assortiment.

Boxsprings en slaapbanken

De basislook van je slaapkamer wordt veelal bepaald door het bed zelf. Daarom tref je bij Zitmaxx Wonen een ruime keuze aan luxe boxsprings en slaapbanken. Geen interieur is hierbij over het hoofd gezien. Alle woonstijlen zijn in onze collectie vertegenwoordigd. Zo tref je een betaalbare en trendy look in Boxspring Vermeer, inclusief Hoofdbord, van het merk Metropolitan Luxury. Dit meubelstuk is naar eigen smaak samen te stellen. Denk hierbij aan matrassoort, afmeting, kleur en materiaal. Daarnaast is er ook volop keuze aan slaapbanken. Kies voor een reguliere slaapbank, een slaapfauteuil of optimaal relaxen in de slaaploungebank.

Niet over een nacht ijs gaan

Uiteraard verdient de aanschaf van je slaapkamermeubilair de nodige zorgvuldigheid. Onze interieuradviseurs zijn hier zeer ervaren in. Zij weten precies welk bed geschikt is voor je lichaamsbouw. Daarnaast weten zij als geen ander het beste comfort met een sfeervolle stijl te combineren. In onze showroom in Ter Aar staan ze al te wachten om je te verwelkomen.

Beddengoed en kwaliteitsmatrassen

Voor veelzijdige slaapkamer inspiratie gebruik je de handige filteroptie op onze site. Daar vind je onder andere schitterende dekbedovertrekken en kwalitatief hoogstaande dekbedden. Ditzelfde geldt voor onze matrassen. Eenmaal op de productpagina tref je alle details. Hier lees je bijvoorbeeld van welk materiaal het dekbedovertrek is gemaakt en in welke afmetingen het overtrek verkrijgbaar is. Met een stijlvol bed als basis kun je met dekbedovertrekken verschillende sfeeraccenten in je slaapkamer aanbrengen. Gecombineerd met een kwaliteitsmatras uit onze collectie zal je gegarandeerd zalig slapen.