Jame Design Meubelen

(23778)
Sorteren op
Sorteren op

Jame meubelen

Houd je van strak? Dan hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen: neem eens een kijkje in de collectie van Jame. De bankstellen en fauteuils van Jame blinken uit in eenvoudig, maar hebben desondanks een zeer luxe en moderne uitstraling. Dat is iets wat alleen echte specialisten kunnen bewerkstelligen. Geen lijn is overbodig, maar toch oogt geen enkel meubelstuk van dit merk saai. Wanneer een design eenvoudig is, maar toch begeerte oproept en blijft boeien, weet je dat het geslaagd is. De bankstellen zijn in meerdere kleuren leverbaar en zijn zo een perfecte oplossing voor liefhebbers van moderne interieurs die graag een bijpassende bank willen kopen.

Jame is perfect voor in een modern interieur

Wie een modern interieur heeft en op zoek is naar een prefect bankstel, zal absoluut enthousiast worden van de bankstellen van Jame. Het is echter natuurlijk helemaal niet zo dat deze bankstellen en fauteuils alleen in een modern interieur tot hun recht komen. Het creëren van contrast kan bijzonder interessant zijn, dus juist door het plaatsen van zo’n strak, modern bankstel in een wat klassieker interieur, kan er een prachtig effect ontstaan. Wat je ermee wilt doen, is helemaal aan jou. Met dit merk heb je echter de zekerheid dat je kwaliteit in huis haalt, tegen een verrassend scherpe prijs. Jame bewijst dat modern design voor iedereen haalbaar is.

Diverse uitvoeringen

Bijna elke bank van Jame is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Op elke pagina kun je de mogelijkheden bekijken en kun je informatie raadplegen over de afmetingen en de zit. Ben je nieuwsgierig, kom dan naar de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar. Je bent van harte welkom om te proefzitten. Tevens kun je ter plekke de diverse mogelijkheden met een van onze adviseurs bespreken om zo jouw perfecte bank samen te stellen.