Hotel Chic

Hotel Chic is een woonstijl die zijn inspiratie haalt uit luxueuze hotelinterieurs. Het is een stijl die draait om elegantie, comfort en verfijning. De kleurenpaletten bestaan vaak uit neutrale tinten zoals wit, beige, grijs en zwart, met af en toe accenten van metallics of juweeltonen voor extra glamour. Meubels zijn vaak groot en comfortabel, met een mix van moderne en klassieke elementen zoals gestoffeerde stoelen en sofa's met slanke, glanzende metalen accenten. Textielkeuzes zoals zijde en fluweel voegen een vleugje luxe toe, terwijl lichtarmaturen, zoals kroonluchters en wandlampen, bijdragen aan de sfeer. Accessoires zijn minimalistisch maar weloverwogen geplaatst, zoals kunstwerken en decoratieve objecten die een statement maken zonder te overdreven te zijn. De woonstijl Hotel Chic combineert comfort en luxe tot een verfijnde en elegante interieurstijl.
Product weergave 2 | 1

Hotel Chic

”Hotel Chic”: de naam zegt eigenlijk al genoeg. Luxe en stijl gecombineerd. Maar met deze omschrijving zouden wij het merk tekortdoen. Er is namelijk nog een belangrijke derde factor en dat is de prijs. Stijl en luxe gaan vaak hand in hand met een hoge prijs, maar dit merk bewijst dat luxe en stijl ook voordelig kunnen zijn. Geloof je dat niet? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je verbazen. Vaak is het voor iemand met een krapper budget niet eenvoudig om design meubelen te kopen. Wij willen juist wel dat iedereen meubels kan kopen om trots op te zijn. Daarom vind je bij Zitmaxx Wonen een grote collectie van meubels van Luxury Style.

Hotel Chic: echt betaalbaar design

Hotel Chic biedt dus echt betaalbaar design. Het mooie is dat dit merk zo’n beetje alles voor je (woon)kamer biedt: van banken tot salontafels, eetkamerstoelen, fauteuils, accessoires en nog veel meer. De bijzonder scherpe prijs kenmerkt alle producten. Alle meubels en accessoires zijn trendy en eigentijds. Je hebt in alle categorieën een zeer ruime keuze. Of je nu gaat voor een enkel meubel, of een compleet nieuw interieur bij elkaar wilt zoeken: het is allemaal mogelijk. Naast betaalbare items, heeft Luxury Style ook echte high end items in huis, waarmee het merk aantoont van alle markten thuis te zijn en echt altijd kwaliteit te kunnen leveren.

Ervaar de kwaliteit

Wil je de kwaliteit van Hotel Chic zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom in Ter Aar. Hier bieden wij meer dan 15.000 vierkante meter aan wooninspiratie en kun je veel meubels uit de webshop zelf bekijken en proberen. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen of bij bestellingen. Voor bijna al onze meubels geldt dat wij deze op zeer korte termijn bij je thuis kunnen bezorgen.