Zitzakken

(6)
Sorteren op
Sorteren op

Optimaal relaxen met de zitzak

De zitzakken van Zitmaxx Wonen bieden je het ultieme relaxcomfort en zijn bovendien een lust voor het oog. Of je nu een hypermoderne woninginrichting hebt of een klassieke interieurstijl, overal kun je heerlijk ontspannen op deze trendy zitmeubelen. Vooral de jongste telgen van het gezin vinden deze alternatieven van het reguliere bankstel en de stoel fantastisch. Daarnaast is de zitzak van Zitmaxx Wonen ook in tal van studentenkamers te vinden. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met de compactheid. Ook in kleine eenkamerappartementen kun je hierdoor volop ontspannen op deze zitmeubelen.

Diverse kleuren multifunctionele zitzakken

Zoals je van Zitmaxx Wonen mag verwachten zijn deze relaxmeubelen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Je vindt ze bij ons onder meer van het designmerk Kokoon. De multifunctionele poef Fat is hier een uitgelezen voorbeeld van. Je kunt deze zitzak namelijk zowel binnen als buiten gebruiken. Hij is gevuld met mesh dat bestaat uit polystyreenbolletjes en een polyester hoes voorzien van PVC-coating. Dit maakt het dat dit zitmeubel weerbestendig is. De poef Fat van Kokoon Design is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, wit, grijs, groen, oranje, paars en bruin.

Eyecatchers van By-Boo

Naast de zitzakken van Kokoon Design, heeft Zitmaxx Wonen ook diverse soorten van het meubelmerk By-Boo. Het type Mono past hierbij in ieder interieur. Het heeft een uniek en vrolijk design en wordt ongeacht de kleur in twee tinten geleverd. Deze ambachtelijke uitstraling geeft een bijzonder smaakvol accent aan je landelijke leefruimte. Ook kun je het hierdoor ideaal combineren met je andere meubelstukken. Op de site van Zitmaxx Wonen kun je eenvoudig filteren op bijvoorbeeld kleur en materiaalsoorten. Op de productpagina’s vind je vervolgens alle details om er een bijpassend geheel van te creëren. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).