Zitmeubelen

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Zitmeubelen kopen met kwaliteit

Veel mensen die zitmeubelen gaan kopen staren zich blind op de prijs ervan en verliezen de kwaliteit van diezelfde meubelen uit het oog. Dat is een veelgemaakte fout die je een paar jaar daarna zal moeten bezuren. Een zitmeubel wat van een goedkope kwaliteit is zal namelijk na een korte tijd gaan doorzakken waardoor het toe is aan vervanging. Het is dan ook goed om te kijken naar bijvoorbeeld de kwaliteit van een hoekbank of eetkamerstoel en de juiste prijs erbij te weten. Bij Zitmaxx Wonen zit je altijd goed. We kregen een paar tips om meubels op te vergelijken.

Vering of watten

Op het moment dat je een zitmeubel koopt zal er altijd wat in de zitting zijn verwerkt om ervoor te zorgen dat het zitmeubel zijn vorm behoudt. De duurdere zitmeubelen zijn voorzien van een vering. Dit is een vering die in de vorm van losse spiralen in het meubel kan zijn verwerkt, maar ook als pocket veringen. Die laatste zullen per vering in een zakje verpakt zitten waardoor ze langer heel blijven. Een goedkopere manier van een meubel opvullen is met watten. Dit heeft een tijdelijk effect en de kwaliteit is bedroevend. Wie bij Zitmaxx Wonen koopt weet zeker dat de zitmeubels van een goede degelijke kwaliteit zijn zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt.

Enkel of dubbel gestikt

Een ander punt waarop zitmeubelen kapot gaan is de naad. Je moet er goed op letten dat deze dubbel gestikt is. Dat houdt in dat de naden goed zijn doorgestikt waardoor ze extra stevig aansluiten. Er komt minder spanning op te staan door het gebruik waardoor een meubel langer mee zal gaan. Wanneer de bekleding langer heel blijft heb je er langer plezier van. De meubels van Zitmaxx Wonen zijn allemaal zo gemaakt dat de naden goed dubbel gestikt zijn. Je koopt meubels die langer meegaan voor een wel heel comfortabele prijs.