U-banken

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zitcomfort chevron-up
Losse kussens chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Poothoogte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips
Product weergave 2 | 1

U-banken waar je U tegen zegt

De u-bank is vooral bij de grotere huishoudens ongekend populair. Dit komt uiteraard door de zee aan zitruimte die je op deze banken treft. Daarnaast geeft de u-vorm een bijzonder prettige sfeer. Vanaf iedere zitplaats kun je je gezelschap aankijken, wat zorgt voor meer intimiteit. Het is als zitten rond het kampvuur maar dan zonder het knapperende hout. Hoewel. Met een exemplaar uit onze sfeerhaard collectie kom je een heel eind in de buurt.

Talloze combinatiemogelijkheden

Naast de hoge kwaliteit van onze u-banken zijn ook de combinatiemogelijkheden eindeloos. Dit heeft als voornaamste doel om ieder interieur van de ideale bank te kunnen voorzien. Daarnaast wil je na een paar jaar misschien een keer variëren? Bij Zitmaxx Wonen kun je hiervoor te kust en te keur. Zo kun je kiezen voor een bank met chaise longue aan de linker- of rechterkant. Of ga voor een chaise longue aan beide zijden wanneer de bank vooral voor pure ontspanning bedoeld is.

Schitterende kleuren en materialen

Door de grootte van de u-bank springt deze hoe dan ook meteen in het oog. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de kleur en het materiaal dat je kiest. Zo kun je kiezen voor een rustige uitstraling die als interieurbasis geldt of een opvallende imposante eyecatcher. Bij sommige types kun je zelfs met de materialen binnen een en dezelfde u-bank variëren. Ditzelfde geldt uiteraard voor de kleur. Stof, rundleder, kunstleder en alle denkbare kleurenpaletten zijn mogelijk. Wil je een subtiel accent toevoegen? Kies dan voor een u-bank met een paar sierkussens. Deze vullen vaak net dat ontbrekende stukje sfeer in.

Vriendelijk en vrijblijvend advies

Een u-bank aanschaffen doe je niet dagelijks. Ten eerste is het een aanzienlijke investering en ten tweede dient de bank jarenlang als centraal middelpunt in je woonkamer. Bij Zitmaxx Wonen geven onze interieuradviseurs je daarom graag een vrijblijvend advies. We verwelkomen je graag in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Samen vinden we gegarandeerd de u-bank die precies bij je past.