Elementen banken

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zitcomfort chevron-up
Losse kussens chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Poothoogte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Eindeloos combineren met een elementen bank

Elementen banken zijn ideaal voor mensen die van combineren en variëren houden. Bovendien zijn deze banken buitengewoon praktisch. Je kunt namelijk in iedere woonruimte de perfecte banksamenstelling creëren. Daarnaast kun je de bank ook met diverse andere meubelstukken aanvullen. Wat te denken van een bijpassende hocker of poef? Zo ben je met de zitmeubelen van Zitmaxx Wonen altijd in je element: het ultieme thuisgevoel.

Met de elementen bank waan je je een heuse interieurstylist. Vooral met de ruime keuze die Zitmaxx Wonen je te bieden heeft. Hou je van design met het nodige comfort? Kies dan bijvoorbeeld voor Hoekbank Lazy van het kwaliteitsmerk Be Inspired. Combineer deze met een bijpassende poef of fauteuil in dezelfde stijl en je zet een geweldige basis neer. Het stileren kan meteen beginnen. Zo breng je met onze sierkussens prachtige accenten aan die je unieke persoonlijkheid naar voren laten komen.

Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen volop terecht voor banken van hetzelfde materiaal en in een gelijke kleur. Maar wat te denken van eindeloze variatiemogelijkheden in de bank zelf? Het is een beetje gewaagd maar het resultaat is ronduit fantastisch. Zo kom je met U-bank Elements X van het merk Gabanna in een bijzondere Oosterse sfeer terecht. Vooral wanneer je deze met bijpassende accessoires zoals een bijzettafel stijlvol weet te accentueren. Of ga voor Hoekbank Skippy als je van kleur houdt. Het meubelmerk Braque biedt je maar liefst 18 verschillende kleuren om uit te kiezen. De ideale kleursamenstelling van jouw bank zit er dus zonder twijfel tussen.

Bij Zitmaxx Wonen selecteren we alleen de crème-de-la-crème onder de elementen banken. Zo hebben bijna alle banken een garantieperiode van 5 jaar. Ook kom je veelvuldig de zogeheten ‘nosag’ vering tegen, wat ‘niet zakken’ betekent. De kwaliteit van deze benaming laat zich raden. Bovendien hebben de meeste banken een zitvulling van koudschuim. Hierdoor zijn onze banken bijzonder veerkrachtig en wordt kuilvorming voorkomen.