3,5 zits

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zitcomfort chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Losse kussens chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Poothoogte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips
Product weergave 2 | 1

Een zee aan zitruimte: 3,5 zits bank

Met een 3,5 zits bank van Zitmaxx Wonen haal je een zitornament van formaat in huis. Is je woonkamer net niet groot genoeg voor een 4-zitsbank? Dan vind je in dit banktype het ideale formaat. Zeker wanneer je living het centrale punt van je gezinssamenzijn is. Ook wanneer je regelmatig bezoek over de vloer krijgt creëer je met een 3,5 zits bank een bijzonder gemoedelijke sfeer. Op zoek naar een 3,5-zitter die precies aansluit op je interieurstijl? Filter eenvoudig je gewenste afmetingen, vormgeving, materiaal- en kleursoort op onze website en neem een kijkje in ons veelzijdige assortiment. Ook kun je hier lezen of het bankstel van jouw keuze in onze showroom in Ter Aar staat opgesteld.

Persoonlijke comfortvoorkeuren

Op de productpagina’s van onze 3,5-zitsbanken tref je nog veel meer informatie over het geselecteerde bankstel. Ook valt hier weer voldoende te kiezen. Onder andere op gebied van comfort. Zo kun je voor aparte zitkussens en rug-kussens kiezen. Daarnaast lees je hier alles over het materiaal van de zitvullingen en welke vering het gekozen bankstel heeft. Wil je al zittend op je bankstel pure ontspanning ervaren? Kies dan voor een van de diverse 3,5-zitters met relaxfunctie. Je kunt ervoor kiezen een, twee of drie zitplaatsen van deze ontspanningsfunctie te laten voorzien. Bovendien kun je de bedieningsvorm kiezen: ofwel handmatig dan wel elektrisch.

3,5 zits bank als uitgangspunt interieurstijl

Door de grootte van de 3,5-zitbank geldt dit banksteltype als voortreffelijk uitgangspunt van je interieurstijl. Borduur voort op de kleur en vormgeving van je 3,5-zitter bij het kiezen van je overige meubilair. Zo kun je Bankstel Fjola Marrakech van Divani Collection perfect combineren met andere Oosterse meubelelementen. Vergeet daarbij de accessoires niet. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend vintage tapijt uit onze vloerkleedcollectie. Voeg daar Windlicht Bazar – koper van het merk By-Boo aan toe en je Oosterse sfeer is compleet. Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen terecht voor alle meubel- en decoratiestukken voor ieder interieur. Breng een bezoek aan Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) of laat je aangenaam verrassen op onze website.