Authentic Models - Deze zandloper van het merk Authentic Models is geïnspireerd op de 18e eeuw. Ga terug in de tijd met deze industriële zandloper en ervaar het gevoel van vroeger. De zandloper heeft zowel een historische als een praktische waarde. Vroeger werd deze zandloper gebruikt op een schip om de tijd bij te houden. Maar nu is de zandloper van Authentic Models een mooi verzamelobject voor in uw huis dat gezien mag worden door de combinatie van design, brons en hout.

Aanvullende Informatie - Bronzed Hourglass 30 Minutes Authentic Models

Merk Authentic Models
Garantie 3 jaar
Materiaal Hout
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Hoogte 14 cm
Retourneren Binnen 30 dagen
Levertijd 1-3 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

danny de vos stelde de vraag:

kan je in deze zandloper zelf iets in doen

Antwoord van Zitmaxx: Beste Danny, Zandloper Bronzed Hourglass 30 Minutes HG007 Authentic Models kan niet zelf open gemaakt worden om zelf iets in het glas van deze zandloper te doen.

1 Artikel(en)

Zandloper Bronzed Hourglass HG007 Authentic Models

Gratis verzending

75,00

63,75

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Zandloper Bronzed Hourglass HG007 Authentic Models elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Zandloper Bronzed Hourglass HG007 Authentic Models. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen