Wowen

Merklogo

Bij Wowen hebben ze jarenlange ervaring met het produceren van meubelen. Dankzij de ervaring en passie voor meubelen zijn de stoelen comfortabel en van hoogwaardig kwaliteit gemaakt naar de wens van de klant.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bij Wowen hebben ze ruim ervaring met het produceren van meubelen en stoelen. De productie vindt voor een groot deel plaats binnen Europa. Dankzij de ervaring en passie voor meubelen zijn de stoelen van hoogwaardig kwaliteit en zijn ze gemaakt naar de wens van de klant.

De eetkamerstoel is een belangrijk meubelstuk om de eethoek mee compleet te maken. De stoelen van Wowen voelen zich thuis binnen meerdere stijlen, zoals design, industrieel, modern, romantisch en Scandinavisch. De stoelen zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer. De poten zijn gemaakt van metaal. Ook is er aan comfort en gemak gedacht. De stoelen zijn draaibaar en hebben een tergdraaisysteem. Door het terugdraaisysteem kun je de zitting van de stoel draaien en daarna zal deze uit zichzelf weer terug draaien naar het midden.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.

Recent door jou bekeken