Zoveel mensen zoveel woonstijlen

Wanneer je naar een meubelzaak van Zitmaxx Wonen gaat valt het je gelijk op dat er flink wat woonstijlen zijn. We hebben een paar blijvers en een modetrend voor je onder de loep genomen. Je zal zien dat deze stijlen doorgaans niet zijn gebonden aan een tijd of aan een leeftijdsgroep. Het zijn zaken waar iedereen zich thuis bij voelt.

Landelijke woonstijlen

De landelijke woonstijl is er één die zich kenmerkt door het gebruik van hout. Dit wordt in eenvoudige rechte belijningen afgewerkt. Daarbij wordt er gewerkt met witte tinten maar bijvoorbeeld ook met grijstinten. Dit hout vind je terug in de kasten maar ook in zaken als tafels en barkrukken. De stoffen die worden gebruikt in eetkamerstoelen en banken zijn bekleed met natuurlijke materialen in naturel kleuren. Je vindt de landelijke woonstijlen in de winkels van Zitmaxx Wonen in een zodanige opstelling dat je gemakkelijk een keuze kan maken.

De industriële woonstijlen

De industriële woonstijl kenmerkt zich vooral door metaal en natuurlijke verweerde materialen die worden gebruikt in een huis. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van metaal en hout voor het meubilair en verweerd metaal voor de accessoires. Deze woonstijl lijkt oncomfortabel te zitten maar door de juiste verwerking van kussens in het zitmeubilair en het gebruik van leren banken en eetkamerstoelen zit het juist comfortabel. In de showroom van Zitmaxx Wonen kan je rustig gaan zitten om te ervaren dat een industrieel interieur heel comfortabel aan kan voelen.

De Bohemian woonstijlen

Bohemian is een stijl die je door de jaren heen steeds weer terug ziet komen. Het is een stijl die ook wel de hippie stijl wordt genoemd. Deze woonstijl kenmerkt zich door felle kleuren en vrolijke kleurrijke materialen. Er wordt veelvuldig gewerkt met stof waarbij er meerdere patronen zichtbaar zijn. Dat een bohemian huis niet kitscherig hoeft te zijn mag je ervaren in de showroom van Zitmaxx Wonen. Beleef de kleuren en voel je thuis.

Terug naar boven