Als jij woonideeën wil opdoen

Wanneer de inrichting van je huis je steeds meer begint te irriteren kan je wel wat woonideeën gebruiken. Veel mensen richtten hun huis in toen bijvoorbeeld de kinderen nog klein waren of toen ze een laag budget hadden. Op een bepaald moment kom je dan op het punt dat je jouw huis grondig op de schop wil gaan gooien. Daarbij kan je wel wat adviezen gebruiken. We keken met de stylisten van Zitmaxx Wonen naar plekken om woonideeën op te doen zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Een tv programma wat inspireert

De beste plek om inspiratie voor jouw huis op te doen is nog altijd een tv programma. Er zijn tegenwoordig talloze programma’s voor mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. In dat geval wordt er gewerkt met één of een paar meubelzaken die de hoofdsponsor zijn van het programma. In veel gevallen is Zitmaxx Wonen de hoofdsponsor waardoor je gelijk weet wat er mooi in jouw huis zou passen. Het is voor jou een goede graadmeter om te weten waar je kan gaan kijken voor meubelen van jouw smaak.

Woonideeën via de winkel

Voordat je naar de winkel van Zitmaxx Wonen gaat is het goed om eerst op de website te kijken. Kijk naar de meubels die men verkoopt en probeer thuis een schets te maken van jouw huis met de afmetingen erbij vermeld. Zo is het mogelijk om vooraf een indeling te maken waardoor je weet wat je hebben wilt. Wanneer je twijfelt over de inrichting van jouw huis kan je bij de winkel van Zitmaxx Wonen een afspraak maken met de interieurstylist. De meeste grote meubelzaken hebben iemand rondlopen die op afspraak met de klanten een plan kan maken voor de inrichting van hun huis. Zitmaxx Wonen heeft voldoende adviseurs om jou snel van dienst te zijn hiermee maar een afspraak maken is uiteraard gemakkelijker en sneller.

 

Terug naar boven