Wandtafel Guarami van het merk Light & Living wordt geleverd in hout en metaal. De Guarami collectie kenmerkt zich door zijn houten poten in de vorm van een driehoek. Daarnaast zijn de poten per twee aan elkaar verbonden door middel van een metalen balk. De tafelbladen en zittingen van de Guarami collectie bestaan uit metaal met een zink look.

Het tafelblad van deze wandtafel Guarami heeft een oud zinken afwerking. Hierdoor heeft het tafelblad een vintage uitstraling. Zo kan er op sommige plekken een andere kleur naar voren komen om het tafelblad er ouder en gebruikt uit te laten zien.

Aanvullende Informatie - Wandtafel Guarami

Merk Light & Living
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Metaal
Breedte 180 cm
Diepte 40 cm
Hoogte 80 cm
Gemonteerd Ja
Levertijd 4-6 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Wandtafel Guarami 6701414

Gratis verzending

620,-

527,-

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Wandtafel Guarami 6701414 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Wandtafel Guarami 6701414. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen