Wandkraft
✓ Wandkraft voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Wandkraft
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12

Urban: stoer & industrieel

Een praktisch, robuust interieur vol industriële en vintage elementen – de New Yorkse loft blijft een belangrijke inspiratiebron voor urban interieurs. Ruige, tactiele materialen als metaal, beton, canvas en hout zorgen voor een eigenzinnige, stoere sfeer.

Stijlvol luxe: modern & elegant

Kwaliteit, elegantie en esthetiek zijn essentieel voor een tijdloos, chic interieur. Klasse gaat hier hand in hand met ogenschijnlijke eenvoud; grote volumes, doordacht design en weelderige materialen zorgen voor een comfortabele ambiance.

Landelijk: Gezellig & tijdsloos

Natuurlijke kleuren en materialen, afgeronde en oversized vormen: de liefhebber van landelijke woonstijl voelt zich veilig en geborgen in zijn rustige, knusse woning waar ouderwetse gezelligheid centraal staat.

Scandinavisch: strakke lijnen & Minimalistisch

Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen in een ruimtelijke setting: in een Scandinavisch interieur gaat het om rust, eenvoud en functionaliteit. Naast sober en minimalistisch is de Scandinavische stijl ook comfortabel en optimistisch.

Bohemian: Artistiek & bont

Een woning in bohemian stijl is als een schatkamer waarin ieder object een verhaal vertelt en herinneringen oproept. Artistiek en persoonlijk; een bonte mix van kleuren, materialen en stijlen – allesbehalve binnen de lijntjes!

Wanddecoratie op een kleinere formaat.

Heeft je liever een wat kleinere afbeelding in huis? Of maak je liever een collage van de verschillende Wandkraft beelden. Dan is de Wandkraft Mini collectie helemaal iets voor jou. De Mini collectie bestaat uit afbeeldingen van 15x20 cm, 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Je kunt dus nu jouw favoriete Wandkraft beeld in een kleinere formaat ontvangen.

Wil je echte kunst bij jou thuis aan de wand?

Bekijk ook een de Wandkraft Limited Edition collectie. In samenwerking met geselecteerde kunstenaars en fotografen heeft Wandkraft een Limited Edition collectie gemaakt. Bij de Wandkraft Limited Edition prints ontvang je een certificaat van echtheid dat je verzekert van de authenticiteit van het werk. Je hebt dus echte kunst bij jou thuis aan de wand voor een betaalbare prijs.

Wandkraft - het bedrijf achter de wanddecoratie

Wandkraft is het merk achter deze Zitmaxx-collectie van stijlvolle wanddecoratie. Het moederbedrijf van Wandkraft is de in Duitsland gevestigde drukkerij CRE8. Dus wil je wanddecoratie van goede kwaliteit, kies dan voor de Duitse gründlichkeit van Wandkraft.

Terug naar boven