W.Schillig

✓ W.Schillig meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie W.Schillig
sixxty-sixx-schillig

Ontdek de passie van W. Schillig

Al sinds de oprichting in 1949 creëert het Duitse meubelbedrijf W. Schillig vol passie opvallend en comfortrijk zitmeubilair. Alleen de beste materiaalsoorten worden geselecteerd om hun innovatieve en duurzame meubelen vorm te geven. Ook functionaliteit speelt hierin een belangrijke rol, evenals het design. Zowel trendy als tijdloze ontwerpen prijken wereldwijd in de bijzonder veelzijdige collecties van W. Schillig. Bij Zitmaxx Wonen kun je nu volop terecht voor de mooiste lifestyle producten van deze meubelfabrikant. Ontdek het zelf in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) of neem alvast een kijkje op onze site.

Combinatie van klasse en stijlvol design

Het eerste dat je opvalt bij het meubilair van W. Schillig is de schitterende uitstraling. De strakke vormgeving wordt stijlvol geaccentueerd met een fenomenale stof- en kleurkeuze. Zowel Bankstel Sixty-Sixx als Loungebank Sixty-Sixx is daar een uitgelezen voorbeeld van. De afmetingen, de materiaalsoort en de kleur, zoals afgebeeld op de Zitmaxx Wonen site, dienen hierbij als voorbeeld. Je kunt namelijk zowel het bankstel als de loungebank naar eigen smaakvoorkeuren samenstellen. Wel wordt de loungebank standaard geleverd met verstelbare hoofdsteunen. Uiteraard kun je deze hoofdsteunen in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur bestellen als de loungebank zelf. Dezelfde keuzevrijheid geldt voor de hoekbanken van W. Schillig, de 20960 en de 20960 Hip.

Comfortabele relaxfauteuils

Naast de banken zijn ook de fauteuils van W. Schillig een toonbeeld van design en comfort. De Nemesis stoellijn van dit kwaliteitsmerk is een stijlvolle aanvulling in ieder interieur. Ook bij de relaxfauteuils bepaal je zelf in welk materiaal je de bekleding graag wilt hebben, in welke kleur en in welke uitvoering. Deze complete stoellijn wordt geleverd met topkwaliteit nosag vering en een koudschuim vulling in het zitgedeelte. Je bent hierdoor verzekerd van jarenlang ontspannen genieten van deze relaxstoelen.