Aanvullende Informatie - Vloerkleed Fusion 83 Brinker Carpets

Merk Brinker Carpets
Garantie 3 jaar
Materiaal Wol
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 2-6 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 15 oktober 2015 stelde Lien de vraag:

Het lijkt een zwart-wit foto, wat is de werkelijke kleur? Zijn er andere kleuren beschikbaar? Hoe is de afwerking aan de zijkant en de onderkant?? Wat is de dikte?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Lien, de kleur van vloerkleed Fusion 83 Brinker Carpets is bruin, grijs en taupe. Hierbij een link naar alle carpetten uit de Fusion serie. Fusion vloerkleden.   Hierbij een link naar de website van de fabrikant met meerdere foto's van de Fusion serie. Brinker Carpets Fusion.  De dikte van het carpet is 3 cm.

1 Artikel(en)

Vloerkleed Fusion 83 Brinker Carpets

Gratis verzending
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Vloerkleed Fusion 83 Brinker Carpets elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Vloerkleed Fusion 83 Brinker Carpets. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen