Vierkante eettafel
✓ Vierkante eettafel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie vierkante eettafels

Hoe je met een vierkante eettafel een gezellige eyecatcher in huis haalt

Een vierkante eettafel is sinds jaar en dag een zeer populaire keuze. Dit komt niet in de laatste plaats doordat dit type tafel in vrijwel elk interieur past. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua interieurstijl. Bij Zitmaxx Wonen bieden we je volop keuze aan deze eettafelmodellen. Ze zijn geschikt voor zowel de trendy en moderne woonlook als voor de landelijke of klassieke interieurstijl. Op onze site vind je een handig filtermenu waarin je alle eigenschappen kunt selecteren waaraan jouw gewenste tafelmodel moet voldoen.

De vierkante eettafel die perfect op je interieur aansluit

Er zijn tal van verschillende interieurstijlen en juist daarom heeft Zitmaxx Wonen een ruim en gevarieerd assortiment voor je in huis. Ons assortiment aan de vierkante eettafel is hier een uitstekend voorbeeld van. In ons online keuzemenu kun je snel en eenvoudig selecteren waaraan jouw ideale eettafel moet voldoen. Zo kun je allereerst de gewenste afmetingen selecteren, namelijk de breedte en de diepte. Eenmaal de afmetingen geselecteerd, krijg je een veelzijdig overzicht in beeld waar vervolgens weer diverse filteropties op van toepassing zijn. Denk dan aan de prijsrange waarin jouw vierkante eettafel moet vallen maar ook aan de materiaalsoorten.

Ruime keuze aan materiaalsoorten

Je kunt in ons online keuzemenu niet alleen selecteren van welk materiaal de tafel zelf moet zijn, maar ook de materiaalsoort van de poot. Daarin is een breed scala aan opties mogelijk, zodat je altijd de vierkante eettafel vindt die naadloos aansluit op de rest van je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een houten tafelblad met metalen poot voor de trendy interieurstijl. Of wat te denken van een stenen tafelblad met metalen onderstel? Zoals je merkt valt er bij ons veel te kiezen. Wil je daar graag een persoonlijk advies bij? Dat kan. In onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland) staan onze vriendelijke medewerkers graag tot je dienst.

Terug naar boven