Authentic Models - De Victoriaanse Verrekijker met Driepoot KA025 is een klassieke verrekijker die vroeger gebruikt werd door Victoriaanse adel en troepen van het leger en de marine. Men nam waar wat er te zien was en maakte hier tegelijkertijd aantekeningen en schetsen van. De elegante verrekijker wordt ondersteund door een prachtig vormgegeven mini-statief.

Aanvullende Informatie - Victorian Binoculars with Tripod Authentic Models

Merk Authentic Models
Garantie 3 jaar
Breedte 17 cm
Diepte 14 cm
Hoogte 42 cm
Retourneren Binnen 30 dagen
Levertijd 1-3 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Ernst stelde de vraag:

Hoe hoog is het statief/driepoot?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Enst, de hoogte van het statief/driepoot van de verrekijker Victorian Binoculars with Tripod KA025 is 36 cm.

1 Artikel(en)

Verrekijker Victorian Binoculars KA025 Authentic Models

Gratis verzending

159,00

129,95

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Verrekijker Victorian Binoculars KA025 Authentic Models elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Verrekijker Victorian Binoculars KA025 Authentic Models. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen