Ventilatoren

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Merk chevron-up
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

De plafondventilator die naadloos aansluit bij je woonstijl

Voor een plafondventilator die perfect bij je woonstijl past kies je Zitmaxx Wonen. Waarom? Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan plafondventilators voor de laagste prijs. Stuk voor stuk worden deze ventilators gekenmerkt door hoogstaande kwaliteit en een fraaie vormgeving. Bovendien hebben sommige van deze ventilators een geïntegreerde verlichtingsbron. Zo wordt functionaliteit met een fraaie vormgeving gecombineerd en passen ze in elk interieur. Ongeacht, of je nu een trendy, industriële, klassieke of landelijke woonstijl hebt. Filter je voorkeuren eenvoudig op onze site of kom gezellig langs in onze woonwinkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

Plafondventilator van kwaliteitsmerken

De plafondventilators van Zitmaxx Wonen zijn afkomstig van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals ETH – het merk VanRycke Lighting – en meer. Om je in alle gemakken te kunnen voorzien, hebben deze plafondventilators verschillende snelheden die je met een afstandsbediening kunt instellen. Dit is al vanaf 3 verschillende snelheden mogelijk maar ook 5 verschillende standen behoren tot de mogelijkheden. Dezelfde veelzijdige keuzeopties gelden voor het instellen van de lichtkleur van deze ventilatoren. Ook dat kun je op afstand traploos instellen. Dit betekent dat je de lichtkleur met een meegeleverde afstandsbediening kunt instellen op de gewenste sfeerambiance van dat moment.

Matchen met de rest van je interieur

De plafondventilator uit het assortiment van Zitmaxx Wonen kun je probleemloos matchen met elk interieur. Dus of je nu een landelijke, trendy, industriële of moderne interieurstijl hebt. Op elke woonlook sluiten onze plafondventilators naadloos aan. Je kunt ze combineren met de grote diversiteit aan meubels uit ons assortiment. Ditzelfde geldt voor onze diverse accessoires. Allen zijn ze vormgegeven in een specifieke interieurstijl zodat ze stuk voor stuk naadloos op elkaar aansluiten. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Precies, dat dachten we al. Daarom verwelkomen we je graag op onze site of in onze winkel.