Kroonluchters

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

De kroonluchter: van statussymbool tot interieurtrend

Lange tijd waren kroonluchters het toonbeeld van status en aanzien in landhuizen en villa’s van welgestelden. Inmiddels behoort de kroonluchter als dergelijk statussymbool tot de verleden tijd. In de 21e eeuw vind je kroonluchters terug in allerlei woonomgevingen, waarbij het pronkstuk dienst doet als sfeerversterker van menig interieur. Eén ding is sinds het eerste ontwerp van de kroonluchter bewaard gebleven: het is altijd en overal een eyecatcher van formaat. In de kroonluchtercollectie van Zitmaxx Wonen tref je daarom een grote diversiteit aan deze lampsoorten.

De traditionele kroonluchterlook

Hoewel ze niet meer aangestoken hoeven te worden, heeft Zitmaxx Wonen wel de traditionele kroonluchtervariant met meerdere kaarsen in het assortiment. De lampjes op de armen zijn in kaarsvorm ontworpen waardoor ze terug doen denken aan lang vervlogen tijden. Deze nostalgie beleef je onder andere in de varianten van hanglamp Maypole en kroonluchter Marie Therese. Hiermee vervolmaken deze sierstukken met kaarslampen niet alleen iedere landelijke interieurstijl maar zeker ook de moderne woninginrichting. Dit komt niet in de laatste plaats door de diverse kleur- en materiaalsoorten waarin deze kroonluchterlampen verkrijgbaar zijn. Zo geeft de geheel witte kroonluchter Mixup een prachtige sfeer aan een trendy designinterieur en kies je met kroonluchtertype Casta voor een klassiekere variant.

Uniek plafondornament

Wil je nu echt iets bijzonders aan je plafond? Kies dan voor de kroonluchtersoorten waarvan je mond bij een eerste aanblik open valt van verbazing. Dit zal zeker het geval zijn bij kroonluchter Waterfall. Het merk Searchlight heeft hier echt iets unieks van gemaakt. Deze prachtige kroonluchtermodellen met een waterval aan kristallen laten werkelijk íedere leefruimte schitteren als nooit tevoren. Ditzelfde geldt overigens voor hanglamp Bellis II. Eveneens van het merk Searchlight, geven de glazen ballen van deze kroonluchterlampen een bijzonder decoratieve sfeer en bovendien ook nog eens veel licht. (Her)ontdek de kroonluchter in onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Wij verwelkomen je graag.