VanDeHeg

Van De Heg verlichting

HISTORIE van VANDEHEG

Anno 1965 had Geurt van de Heg een duidelijke visie op de verlichtingsmarkt. Vanaf dat begin is deze visie, ook nu nog de visie gebleven van VANDEHEG; het aanbieden van een uniek en divers aanbod van aansprekende lampen in verschillende smaken en prijscategorieën.

Een ding geldt echter altijd al voor de verlichting van VANDEHEG; VANDEHEG biedt hoge kwaliteits lampen tegen een goede prijs-waarde verhouding. Hiermee maken zij kwalitatieve en aanspreekbare design lampen die voor iedereen bereikbaar zijn; zowel thuis, als op het werk; kortom daar waar geleefd wordt passen de lampen van VANDEHEG! 

Van klassiek verlichting tot moderne verlichting en nu natuurlijk ook de industriële lampen. Zitmaxx Wonen levert de lampen veel aan particulier en bedrijven. VANDEHEG voert haar eigen productie, waardoor de collectie van VANDEHEG en daarmee ook de onze altijd up-to-date is en we de prijzen van de verlichting laag kunnen houden. 

VANDEHEG levert haar verlichting daar waar de consument ze verwacht. Via tal van nationale- en internationale distributeurs in de interieur-, verlichting- en office branche. Dit zijn zowel distributeurs, vakhandelaren alsook (online) retailers. In Nederand en België mogen wij Zitmaxx Wonen als interieur winkel, en online winkel de producten van VANDEHEG voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden aan jouw als klant.