van de Heg

(21323)
Sorteren op
Sorteren op

Van de Heg verlichting voor ieder interieur

De verlichting van het merk Van de Heg is al jaren populair. Niet zo gek, want voor een betaalbare prijs haal je met deze verlichting uniek en trendy design in huis. Zoals vastgelegd in de visie van dit familiebedrijf, is het streven van Van de Heg een divers aanbod aan verlichting op de markt te brengen dat zowel meerdere prijscategorieën als meerdere smaken omvat. Je zult dan ook al heel snel een lamp vinden die aansluit bij jouw woonwensen, interieurstijl en budget. 

 

Van de Heg verlichting bij Zitmaxx Wonen

Bij Zitmaxx Wonen bieden we diverse Van de Heg lampen aan. Je kunt hierbij denken aan vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Maar ook verlichting voor je buiten interieur vind je in ons aanbod verlichting van dit merk. Dus of je nu op zoek bent naar een heldere lamp voor boven je eettafel of naar sfeervolle verlichting op je terras, bij Zitmaxx Wonen kunnen we je vast en zeker verder helpen. Daarbij kenmerkt de verlichting van het merk Van de Heg zich niet alleen door modern design en betaalbare prijzen, maar ook door kwaliteit. Wij onderschrijven dat. Bij aankoop van verlichting van dit merk krijg je dan ook 5 jaar garantie op de betreffende lamp of lampen. 

 

Zitmaxx Wonen: laat je inspireren door het aanbod

Ook als je nog niet precies weet welke stijl lamp binnen jouw interieur past, ben je bij Zitmaxx Wonen op de juiste plek. We nodigen je van harte uit in onze woonwinkel in Ter Aar om eens op alle gemak rond te kijken. In onze showroom bieden wij je 15.000 m2 aan wooninspiratie. Onze adviseurs helpen je daarbij graag bij al jouw vragen. Mocht je dat wensen dan geven ze ook gratis persoonlijk interieur advies. Liever nog even online inspiratie opdoen? Dat kan ook, ons actuele aanbod aan diverse verlichting vind je op onze website. Mocht je vragen hebben of een offerte willen opvragen, neem gerust contact met ons op.