TV wandmeubel Swift G van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De kasten uit de Swift collectie zijn gemaakt om aan de muur op te hangen. Het unieke ophangsysteem zorgt voor een simpel maar solide muurmontage. De Swift collectie kenmerkt zich door 2 cm dunne bovenbladen. De fronten van de Swift serie vallen voor de zijwanden en onder de bovenbladen. Het nieuwe “Tip-On voor Tandem” synchronisatie systeem van Blum zorgt er voor dat de greeploze fronten eenvoudig worden geopend door lichtjes tegen het front aan te duwen. De kasten en schappen van deze prachtige wandmeubel bestaan uit MDF lak wit en/of MDF RAL basalt.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen wandmeubel in de Swift serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - TV wandmeubel Swift

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Breedte 276 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Fred Gribnau stelde de vraag:

Wordt deze kast tegen de muur gezet of geboord?

Ik heb 2720 mm. tussen 2 deurstijlen zodat als hij vrijstaand is iets naar voren kan en aan iedere deurstijl er 20 mm overheenvalt.
Als hij vastgeboord moet worden, kan ik er dan een paar latten van 6 mm achter zetten ?
Of kan hij aangezien hij toch op maat gemaakt wordt 5 mm korter worden ?
Alvast bedankt , tot volgende week.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Fred, TV wandmeubel G Swift is een echte hangwand dus de bedoeling is dat deze opgehangen wordt. Het is inderdaad eventueel mogelijk om er latten van 6 mm achter te zetten zodat deze iets meer naar voren komt te hangen. Helaas is het niet mogelijk om de afmeting in tekorten met 5 mm. Van de meubelserie Swift is een complete serie leverbaar met verschillende soorten en afmetingen hangkasten die je allemaal met elkaar kan combineren. We nodigen je dan ook van harte uit in onze winkel zodat we de juiste wand met jouw kunnen configureren.

1 Artikel(en)

TV wandmeubel Swift G

2.249,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV wandmeubel Swift G elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV wandmeubel Swift G. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen