TV wandmeubel Wave B van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De kasten uit de Wave collectie zijn gemaakt om aan de muur op te hangen. Het unieke ophangsysteem zorgt voor een simpel maar solide muurmontage. De Wave collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Wave serie vallen voor de zijwanden en onder het bovenblad. Het nieuwe “Tip-On voor Tandem” synchronisatie systeem van Blum zorgt er voor dat de greeploze fronten eenvoudig worden geopend door lichtjes tegen het front aan te duwen. De schappen en de bovenbladen en zijwanden van de kasten bestaan uit notenhout. De deuren bestaan uit MDF lak wit.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen wandmeubel in de Wave serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - TV wandmeubel Wave

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Breedte 275 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

TV wandmeubel Wave B

1850,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV wandmeubel Wave B elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV wandmeubel Wave B. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen