TV meubel 163 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Torino collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Torino serie vallen voor de zijwanden en onder de bovenbladen. Het bovenblad en de zijwanden van deze prachtige design kast bestaan uit eiken ral basalt. De deuren bestaan uit MDF lak wit.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Torino serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - TV meubel Torino

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Breedte 111 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 61 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

TV meubel Torino 163

715,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV meubel Torino 163 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV meubel Torino 163. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen