TV meubel Taste van het merk Legend is gemaakt van gerecycled Teak hout. Deze uit Azië afkomstige houtsoort is zeer duurzaam en daarnaast ook stevig. Dankzij de metalen afwerking ziet deze kast er onverwoestbaar uit. Met een meubel uit de Taste collectie creëer je snel een stoere look in elke kamer. Het openvak van dit TV meubel is 2x 14 cm hoog en 50 cm breed.

Aanvullende Informatie - TV dressoir

Merk Legend
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Metaal, Teak
Breedte 180 cm
Diepte 50 cm
Hoogte 45 cm
Levertijd 4-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 29 november 2015 stelde Annemarie de vraag:

Zhou er een Box van 36x22x49 in het last je passen? Ik hoor graag, Annemarie

Antwoord van Zitmaxx: Beste Annemarie, Als je de plank uit het openvak haalt is de opening 50 x 30 x 50 cm. En zal je box er dus in moeten passen.

1 Artikel(en)

TV meubel Taste

Gratis verzending
855,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV meubel Taste elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV meubel Taste. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen