TV meubel Napoli 52 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Napoli collectie kenmerkt zich door 2 cm dunne bovenbladen. De fronten van de Napoli serie vallen voor de zijwanden en onder de bovenbladen. Het bovenblad van deze prachtige design kast bestaat uit eiken blank. De zijwanden en deuren bestaan uit MDF lak zwart.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Napoli serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - TV meubel Napoli

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout, MDF
Gemonteerd Ja
Breedte 221 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 34 cm
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 4 februari 2017 stelde Stefanie de vraag:

In de beschrijving zie ik staan dat het tv meubel zwart is. Verderop staat dat in deze serie er meer mogelijkheden zijn.betekend dat dat dit tv meubel ook in het wit te bestellen is?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Stefanie, TV-meubel Napoli 52 is volledig zelf samen te stellen. Wit is inderdaad mogelijk, je kan zelfs nog kiezen uit Mat Wit, Hoogglans Wit en RAL Wit (wit met een houtnerf).

1 Artikel(en)

TV meubel Napoli 52

864,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV meubel Napoli 52 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV meubel Napoli 52. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen