Aanvullende Informatie - TV meubel Driftwood

Merk Chique Furniture
Garantie 5 jaar
Materiaal Acacia, Hout
Breedte 120 cm
Diepte 45 cm
Hoogte 50 cm
Levertijd 6-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 4 november 2017 stelde Janna de vraag:

Zou ik deze ook i.p.v. 120cm/130cm kunnen krijgen,en diepte 40cm, Met vriendelijke groet j.varkevisser

Antwoord van Zitmaxx: Beste Janna, TV meubel Driftwood kan alleen in de afmeting 120 x 45 x 50 cm geleverd worden, andere afmetingen zijn helaas niet mogelijk.
Op 2 januari 2017 stelde Senna de vraag:

Ik heb de salontafel en eettafel van deze serie. En zou graag deze dan erbij willen bestellen. Zal het dan wel de zelfde blad zijn? Hoe kan je deze het beste onderhouden? Kan er voor bescherming beter glas of plastic op?

Antwoord van Zitmaxx: TV meubel Driftwood wordt op 1 manier gemaakt en gebeitst. Als je de meubels in 1 keer besteld houden ze er rekening mee dat ze qua kleur redelijk overeen komen. Als je de salontafel al wat langer hebt staan is er zeker een kans op kleur verschil. Qua hout soort en grofheid blijft het uiteraard gelijk. De meubelen zijn gebeitst dus het onderhoud is gewoon met een vochtige doek. Voor bescherming maakt het eigenlijk niet uit of je er glas of plastic oplegt. Glas oogt wel mooier dan plastic.
Op 15 mei 2016 stelde Inge Lakeman de vraag:

Zijn de meubels van driftwood (tv meubel en salontafel) ook beschikbaar met een wit blad?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Inge, de meubels van de Driftwood serie kunnen helaas niet met een wit blad worden geleverd. Hierbij een link naar de meubels van de Saintes serie deze kunnen wel met een wit blad worden geleverd. Meubels Saintes.

3 Artikel(en)

TV meubel Driftwood

275,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV meubel Driftwood elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV meubel Driftwood. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen