Dressoir Torino 84 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Torino collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Torino serie vallen voor de zijwanden en onder de bovenbladen. De romp en het bovenblad van deze prachtige designkast bestaan uit eikenhout in RAL zwart. De fronten zijn gemaakt van MDF mat lak wit.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Torino serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp op een unieke manier met elkaar combineren. Daarnaast is het in de winkel mogelijk om een keuze te maken uit verschillende poten en grepen.

Aanvullende Informatie - Dressoir Torino

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Breedte 221 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 82 cm
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Kast Torino 84

1.124,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kast Torino 84 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kast Torino 84. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen